Жорсткі ортези DJO скоро у продажу!
Жорсткі ортези DJO скоро у продажу!

Скоро у продажу якісні наколінники DJO!

Компанія DJO LLC, California, USA - виробник ортезів №1 у світі. Компанія DJO GLOBAL протягом вже більше 20-ти років є світовим лідером у виробництві ортопедичної продукції преміум-класу. DONJOY – провідна торгова марка цього знаменитого бренду.

Вже більше 20-ти років компанія є світовим лідером у виробництві ортопедичної продукції преміум-класу. Під торговими марками DONJOY®, AIRCAST® і PROCARE® представлений найширший і в ряді категорій унікальний асортимент ортопедичних виробів.?
 
Вироби DJO LLC є високоякісної продукцією, яка увібрала в себе кращі досягнення високих і новітніх розробок в області захисту і реабілітації опорно-рухового апарату. ?Це підтверджує той факт, що DJO - єдина ортопедична фірма, яка потрапила в лист Top-10 найбільш інноваційних компаній США за всю історію номінацій.?На сьогоднішній день серійні вироби DJO знайшли своїх покупців, крім України, у більш ніж 44 країнах через розгалужену мережу дистриб'юторів. Компанія DJO LLC виробляє ортези на замовлення – з карбону за індивідуальними розмірами.
 
Купити ортези, бандажі та наколінники цього виробника ви зможете у нас в магазинах найближчим часом.