Дитяче взуття Sursil Ortho
Дитяче взуття Sursil Ortho

Асортимент дитячого ортопедичного взуття поповнився новим виробником Sursil Ortho (Росія).

Компанія СУРСИЛ ОРТО з'явилася на ринку України нещодавно, але показала себе з хорошого боку. Будучи високопрофесійними ортопедами фахівці компанії Sursil Ortho, особливу пріоритетний напрям своєї діяльності приділяють такій сфері як ортопедичне взуття.
 
Ортопедичне взуття призначена для лікування і профілактики хвороб стоп. З моменту привчання дитини до ходьби, його стопа стикається з плоскими поверхнями. Природа розпорядилася таким чином, щоб стопа людини могла долати нерівності – камені, пісок, трава. В свою чергу сучасний світ забезпечив для нас рівні дороги і плоскі підлоги, які дають неприродне навантаження на стопу. Це особливо важливо для маленьких дітей, так як їх здоров'я ніг схильне досить серйозної небезпеки, що може вплинути на все їхнє життя.
 
Дитяче ортопедичне взуття Сурсил-Орто виготовлена тільки з високоякісних натуральних матеріалів шкіри і нубука, що дозволяє ніжки Вашого малюка відчувати себе максимально комфортно. Високий задник, ортопедична устілка й каблучок так само є особливостями цього виробника.