ПЕРЕМОЖЦІ розіграшу квитків на новорічну виставу!
ПЕРЕМОЖЦІ розіграшу квитків на новорічну виставу!

Дорогі клієнти!

Нагадуємо, що в період з 7 по 28 грудня кожен покупець дитячого ортопедичного взуття стає учасником розіграшу квитків на головний новорічний спектакль країни в Національний палац мистецтв «УКРАЇНА», р. в Києві!

І сьогодні серед всіх учасників акції з допомогою генератора випадкових списків http://www.random.org ми визначили три виграшні номери чеків. Покупці, яким належать ці чеки, стають Переможцями нашого розіграшу!

Ми з радістю оголошуємо номери виграшних чеків:

  1. 500778
  2. 502442
  3. 498974

Вітаємо наших Переможців, кожен з них отримає два квитки на грандіозний спектакль для дітей «Новорічна ялинка». Вистава відбудеться 3 січня о 15:00 в Національному палаці мистецтв «УКРАЇНА», р. в Києві!

Прохання переможців акції звернутися за подарунком протягом 24 годин з моменту проведення розіграшу, зв'язавшись з менеджером компанії за телефоном: (063) 853 74 23. Переможці зможуть отримати електронні квитки на свою пошту, попередньо надіславши копію чеку на пошту компанії ortocomfort.advert@gmail.com.

Ми дякуємо всіх клієнтів, які взяли участь у акції! Залишайтеся з нами! Попереду Вас чекає ще більше приємних сюрпризів і подарунків від мережі оротопедических салонів «Ортокомфорт».

ПЕРЕМОЖЦІ розіграшу квитків на новорічний спектакль!, зображення - 1