Розіграш квитків на новорічний спектакль!
Розіграш квитків на новорічний спектакль!

Напередодні новорічних свят усі чекають чудес і виконання бажань. Особливо вірять в чари діти!

Мережа ортопедичних салонів «Ортокомфорт» вирішила подарувати справжню новорічну казку для своїх найменших клієнтів, оголосивши про початок грандіозного розіграшу подарунків!

В період з 7 по 28 грудня кожен покупець дитячого ортопедичного взуття стає учасником розіграшу квитків на головний новорічний спектакль країни в Національний палац мистецтв «УКРАЇНА», р. в Києві.

Вже 30 грудня серед усіх учасників акції за номером чека з допомогою генератора випадкових списків http://www.random.org буде визначено три щасливих покупця, кожен з яких отримає два квитки на грандіозний спектакль для дітей «Новорічна ялинка». Вистава відбудеться 3 січня о 15:00 в Національному палаці мистецтв «УКРАЇНА», р. в Києві!

Виграшні номери чеків будуть опубліковані 30 грудня в новини на сайті компанії ortocomfort.ua. Переможець акції повинен звернутися за подарунком протягом 24 годин з моменту проведення розіграшу. В разі не звернення або відмови від отримання подарунка, приз перейде власнику наступного номера чека в списку учасників.

Переможці зможуть отримати електронні квитки на свою пошту, попередньо надіславши копію чеку на пошту компанії ortocomfort.advert@gmail.com.

Акція діє на всій території України при купівлі дитячого ортопедичного взуття всіх брендів в салонах та в інтернет-магазині компанії.

Більш детально дізнатися про умови акції можна у продавців-консультантів мережі «Ортокомфорт» або зателефонувавши за телефоном: (044)223-83-99.

Подаруйте новорічну казку своїй дитині разом з компанією «Ортокомфорт»!