КОНКУРС: «Я вибираю спорт!»
КОНКУРС: «Я вибираю спорт!»
В основі діяльності компанії «Ортокомфорт» лежить прагнення до поліпшення якості життя та турбота про збереження здоров'я населення. Популяризація активного і здорового способу життя – наш пріоритет. В рамках цієї ідеї ми оголошуємо про початок нового конкурсу, який буде проходити на корпоративних сторінках компанії в соціальних мережах.
 
Кожен учасник конкурсу має чудову можливість виграти подарунок, з яким заняття спортом знайдуть небувалий комфорт, – ортопедичні устілки для занять спортом Perfomance, Pedag (Німеччина).
 
Ортопедичні устілки Perfomance виготовлені з високо-технологічного волокна з високою вологопоглинаючої здатністю. Підстава анатомічної форми, що забезпечує комфортне і рівномірний розподіл навантаження на стопу. Перфорація забезпечує активну циркуляцію повітря. Устілки Pedag створюють відчуття легкого масажу, надають приємне дію на суглоби, підтримують склепіння стоп.
 
Для участі в конкурсі Вам необхідно перейти на сторінку групи «Ортокомфорт» в соц. мережах, виконати прості умови конкурсу і стати повноправним претендентом на чудовий подарунок!
 
Для швидкого переходу в соціальні мережі використовуйте піктограми, розташовані внизу сторінки або наступні посилання:
 
Facebook https://www.facebook.com/ortocomfort
Вконтакте http://vk.com/ortocomfort
Однокласники http://ok.ru/ortocomfort
 
Приєднуйтесь просто зараз!
Період проведення конкурсу: з 6 по 20 жовтня 2015 року