ПЕРЕМОЖЦІ розіграшу Подарункових Сертифікатів!
ПЕРЕМОЖЦІ розіграшу Подарункових Сертифікатів!

Дорогі клієнти!

Нагадуємо, що у період з 05 по 31 березня 2015 р. в мережі ортопедичних салонів «Ортокомфорт» діяло спеціальна пропозиція, в рамках якого, кожен покупець міг стати учасником грандіозного розіграшу подарунків!

І сьогодні серед всіх клієнтів, що беруть участь в акції, за допомогою генератора випадкових списків www.random.org ми визначили три виграшних номери кодів купонів.

Покупці, яким належать купони з виграшними номерами кодів, стають Переможцями нашої акції і власниками Подарункових Сертифікатів мережі!

Ми з радістю оголошуємо виграшні номери кодів і відповідні подарунки для наших Переможців:

1. OR-1314 – Подарунковий Сертифікат номіналом 1000 грн.

2. OR-1281 – Подарунковий Сертифікат номіналом 500 грн.

3. OR-1691 – Подарунковий Сертифікат номіналом 500 грн.

Вітаємо наших Переможців і просимо їх зв'язатися з менеджером компанії за телефоном: (063) 853 74 23 або написати листа на пошту: ortocomfort2gr@i.ua

Ми дякуємо всіх клієнтів, які взяли участь у акції! Залишайтеся з нами! Попереду Вас чекає ще більше приємних сюрпризів і подарунків від мережі ортопедичних салонів «Ортокомфорт».

Переможці можуть забрати подарунки в одному з салонів «Ортокомфорт» р. в Києві, попередньо пред'явивши касиру чек і купон з виграшним кодом. Також подарунки можуть бути доставлені «Новою поштою» за рахунок компанії, за умови, що Переможці попередньо вишлють копію чека і купона з виграшним кодом на пошту компанії ortocomfort2gr@i.ua

ПЕРЕМОЖЦІ розіграшу Подарункових Сертифікатів!, зображення - 1