Весняний розіграш подарунків від компанії «Ортокомфорт»!
Весняний розіграш подарунків від компанії «Ортокомфорт»!

У період з 05 по 31 березня 2015 р. в мережі ортопедичних салонів «Ортокомфорт» діє спеціальна пропозиція! Кожен клієнт компанії, купуючи необхідні продукти в салонах мережі «Ортокомфорт» або замовляючи товари в інтернет-магазині ortocomfort.ua на суму від 399 грн., стає учасником грандіозного розіграшу призів!

Такі покупці разом з товарним чеком отримають Призовий купон учасника з унікальним кодом, за яким наприкінці акції і будуть визначені переможці!

31 березня серед всіх учасників розіграшу за допомогою генератора випадкових списків www.random.org будуть названі три щасливих покупця – власника виграшних номерів купонів.

Переможці акції отримають Подарункові Сертифікати компанії «Ортокомфорт», які дозволять вибрати найбільш бажані товари, представлені в мережі.

Номінали Сертифікатів будуть розподілені між переможцями наступним чином:

Перший номер у списку Random отримає Подарунковий Сертифікат номіналом 1000 грн.

Другий і Третій номер – Подарункові Сертифікати номіналом 500 грн. кожен.

Виграшні номери кодів будуть опубліковані 31 березня в новини на сайті компанії і на сторінках груп «Ортокомфорт» в соціальних мережах.

Поспішайте скористатися акційною пропозицією! Не пропустіть можливість стати щасливим володарем подарункових сертифікатів!

Більш детально дізнатися про умови акції можна у консультантів в салонах «Ортокомфорт» або зателефонувавши за телефоном: (044) 223-83-99.