Види інгаляторів, їх переваги та відмінності
Види інгаляторів, їх переваги та відмінності

Сьогодні рідко можна зустріти людину, якій не були б знайомі з проблемами органів дихання. Мікстури, таблетки від кашлю та застуди не завжди бувають дієвими, а іноді ще й негативно впливають на печінку, нирки і т. д. Тому кращим виходом можуть стати інгалятори, широкий асортимент яких представлений у салонах «Ортокомфорт».

Принцип роботи інгалятора (небулайзера) полягає в перетворенні рідкого лікарського розчину у формі аерозолю, тобто ліки приймається в розпиленому вигляді. Сучасні небулайзери здатні впливати саме на ті ділянки дихальної системи (нижні, верхні), яким це потрібно.

Сьогодні на нашому ринку представлена безліч різних моделей, що відрізняються за своїм технічним особливостям, дизайну, комплектації і ціні. Тому для початку слід зрозуміти, який саме небулайзер буде найбільш оптимальний саме для вас.

За принципом механізму інгалятори поділяються на:

· Компресорні;

· Ультразвукові;

· Парові;

· Електронно-сітчасті;

· Сольові.

Кожний з перерахованих варіантів має як свої переваги, так і недоліки. Зупинимося на найбільш поширених і ефективних видах інгаляторів.

Ультразвукові інгалятори

У таких апаратах лікарські препарати під впливом ультразвуку перетворюються в пару. За рахунок мінімального розміру часток, ліки проникають глибоко в  Види інгаляторів, їх переваги та відмінності, зображення - 1бронхи. Такий інгалятор безшумний, тому його можна використовувати навіть тоді, коли дитина спить, достатньо просто піднести маску до його обличчя. Недоліком таких інгаляторів є вузький спектр препаратів, які можуть до нього застосовуватися. Так зокрема в них не можна використовувати масляні розчини і різні суспензії. Особливо добре зарекомендували себе ультразвукові інгалятори Little Doctor LD-250U і LD-207U, які можна придбати в салонах «Ортокомфорт»

Компресорні інгалятори

Такі небулайзери є універсальними, тобто не мають ніяких обмежень по застосовуваних лікарських препаратів. В них під впливом потужної струменя повітря формується аерозольне хмара. Мабуть, єдиним їх недоліком є створюваний ними шум. Хоча такий компресорний інгалятор як Omron (Японія) в порівнянні і з іншими моделями, практично безшумні. Якісними і при цьому недорогими є небулайзери Little Doctor (Сінгапур). Дещо дорожче за ціною, але більш функціональними є італійські інгалятори Flaem Nuova. Вони мають дві розпилюючі камери і три режими розпилення.

У салонах «Ортокомфорт» не можна просто купити підходящий інгалятор, а й отримати детальну консультацію по його застосуванню, гарантію і повний пакет супровідних документів.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)