Застосування аплікаторів і валиків Ляпко
Застосування аплікаторів і валиків Ляпко
Навіщо потрібні аплікатори Ляпко?
Щоб зняти хворобливі відчуття в тілі і відновити працездатність організму, рекомендується застосовувати аплікатори і валики Ляпко. З їх допомогою можна досить швидко привести нервову систему в нормальний стан, а також отримати терапевтичний ефект при патологічних станах. Купити аплікатори Ляпко в салонах «Ортокомфорт» можна будь-яким зручним для вас способом, тобто прямо на місці або замовивши доставку на будинок.
Як правильно використовувати аплікатори і валики?
У 90% випадків слід впливати на зону болю. Однак для досягнення максимальної ефективності необхідно також впливати на додаткові зони. Обов'язково слід задіяти основну зону, тобто область хребта. Вплив на допоміжні і додаткові зони застосовується, в разі якщо немає можливості впливати на основну зону. Допоміжні і додаткові зони можуть розташовуватися на ділянках, протилежних від основної зони.
Що необхідно для отримання найкращого терапевтичного ефекту?
• Правильно вибрати способи і зони впливу;
• Вибрати максимально правильне положення тіла на аппликаторе.
Основна умова - рівномірний розподіл тіла на всій поверхні аплікатора. Щоб правильно укласти аплікатори, слід точно змоделювати вигини хребта в поперековому, шийному відділах з допомогою рушників, згорнутих валиками і подушок. Не варто турбуватися, якщо спочатку ви відчуєте дискомфортні колючі відчуття. Протягом п'яти хвилин ви відчуєте потужний приплив тепла, приємне поколювання, загальне розслаблення і сонливість.
Увага!
Якщо дискомфортні відчуття не зникнуть через 10-15 хвилин, необхідно прибрати аплікатори. Далі їх можна застосовувати не раніше ніж через 5-10 годин, при цьому захоплюючи меншу зону. Така ситуація може статися внаслідок неправильного накладення аплікаторів, наприклад, нерівномірності навантаження на голки і т.д. Щоб усунути ці явища необхідно піднятися над аплікатором, підкласти під колінні суглоби м'який валик і опуститися на нього знову.
тривалість дії
Застосування аплікаторів і валиків Ляпко, зображення - 1
При підвищеному артеріальному тиску, інтенсивних болях, безсонні і дратівливості рекомендується використовувати аплікатори перед сном. Тривалість застосування аплікатора - 15-30 хвилин, валика - 10-15 хвилин.
Літнім людям, а також тим, хто страждає від гіпотонії, слабкості, зниженні чутливості, сонливості вплив краще проводити в ранкові години. Тривалість сеансу з використанням аплікатора - 7-10 хвилин, валика - 5-7 хвилин. Буває, що позитивний ефект досягається лише при тривалому впливі - 30 - 60 хвилин. Зазвичай курс лікування становить 1-2 тижні і рекомендується повторити через 2-4 тижні.
результати використання
При щоденному застосуванні аплікаторів і валиків Ляпко протягом декількох місяців, відбувається значне поліпшення самопочуття. Крім цього, підвищується життєвий тонус і працездатність, зникають навіть хронічні болі. Завдяки своїм терапевтичним і лікувальними властивостями аплікатори Ляпко допомагають не тільки запобігти, а й позбавити від багатьох серйозних проблем зі здоров'ям. Якщо ви вирішили купити аплікатори і валики Ляпко в магазині «Ортокомфорт», то зможете отримати повну консультацію і вибрати найбільш підходяще виріб.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)