Як вибрати інвалідну коляску
Як вибрати інвалідну коляску
Якщо з вашим близьким людиною трапилася біда, і з якоїсь причини він втратив можливість пересуватися самостійно – не впадайте в депресію. Головне пам'ятати, що діагноз, це не вирок! Найкращим виходом із ситуації буде придбання інвалідної коляски, яку можна купити в салоні «Ортокомфорт». Ці конструкції служать технічним засобом, у яких хворі будуть пересуватися без сторонньої допомоги. Це можливо завдяки великим заднім колесам, ручного, механічного або електроприводу. Існують універсальні моделі, в яких є і механічний привід і електричний.
 
Основні види інвалідних візків:
 
• Коляски з електроприводом;
• Складні універсальні коляски з електроприводом;
• Багатофункціональні складні коляски;
• Активні коляски;
• Дитячі інвалідні коляски;
• Реабілітаційні дитячі коляски;
• Інвалідні коляски, полегшені;
• Інвалідні коляски посилені;
• Коляски для будинку;
• Коляски для туалету та душу;
• Інвалідні коляски з судном.
 
Це лише деякі з існуючих варіантів інвалідних конструкцій. Також є можливість зробити коляску за спецзамовленням. Тепер люди з обмеженими Як вибрати інвалідну коляску, зображення - 1можливостями можуть активно займатися спортом завдяки спеціально розробленим багатофункціональним виробів. Також є конструкції, призначені для дітей, які страждають на ДЦП і т. д. Вони сконструйовані з урахуванням дитячої фізіології, анатомії і мають ряд додаткових пристосувань (абдукторы, ремені тощо).
 
Придбати інвалідний візок у мережі магазинів «Ортокомфорт» - це вигідно і зручно. Тут ви отримаєте консультацію з вас виробів, а товар може бути доставлений прямо на будинок.
 
Основні критерії при виборі інвалідних візків:
 
- вантажопідйомність візка, тобто вага пацієнта, який здатна витримувати дана конструкція;
- вага самої коляски, що досить актуально при її транспортуванні і підйомі, якщо немає пандусів;
- підлокітники (відкидні/фіксовані, знімні/незнімні, регульовані по висоті/нерегульовані, що важливо при пересаджування з ліжка на візок);
- підніжки (фіксовані/знімні, що складаються/ нескладывающиеся, регульовані по висоті і куту нахилу /нерегульовані, з упорами для ніг/ без них);
- спинка крісла (регульована по куту нахилу і висоті/нерегульована);
- наявність підголівника, високої спинки, всіляких упорів і обмежувачів, що для тяжкохворої людини може бути життєво необхідно.
 
Дуже важливо враховувати вік пацієнта, якому необхідна інвалідна коляска. Крім цього, має значення те, чи може людина діяти руками. Виходячи з цих факторів, і вибирається конструкція. Коляска з механічним приводом управляється руками або важелем, а в електричних візках використовується джойстик або пульт управління. У салонах «Ортокомфотр» купити коляску можна в відповідності з вашими вподобаннями і виходячи з наявного бюджету. І найголовніше, перед покупкою обов'язково слід проконсультуватися з лікарем, адже в такій серйозній справі дрібниць не буває.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)