Коротко про ходунках
Коротко про ходунках
Ходунки – перший помічник для людей c обмеженими можливостями.
 
Ніхто з нас не знає, які проблеми зі здоров'ям можуть трапитися завтра. Травми, аварії, катастрофи та інші фактори призводять до тимчасової або постійної непрацездатності. У таких ситуаціях на допомогу і приходять ходунки. Чому люди, особливо молоді, часто починають червоніти, як тільки лікар пропонує їм на період реабілітації вдатися до допомоги цієї конструкції. Але слід зрозуміти, що в цьому немає нічого ганебного. Ходунки покликані допомагати тримати рівновагу, при цьому по мінімуму навантажувати ноги і спину. А це вкрай важливо людям з обмеженими можливостями, а також тим, хто проходить процес відновлення після хвороб та операцій. Крім цього ходунки допоможуть літнім людям, які не в змозі самостійно пересуватися.
 
Однозначно можна сказати, що ходунки набагато практичніше і зручніше, ніж тростини або милиці. Однак багато хворі часто віддають перевагу менш стійкі конструкції лише тому, що вони мають більш привабливий зовнішній вигляд.
 
Сьогодні у продажу є самі різні види ходунків. Є складні моделі, нескладні, крокуючі, фіксовані, посилені, на коліщатках і ролери. Кожна з них володіють певними перевагами. Так складні, зручні тим, що завдяки компактності, їх можна легко транспортувати і в складеному стані вони займуть мінімум місця в кімнаті. В ходунках можна пересуватися не тільки по квартирі, а і по вулиці. Побутує думка, що такі конструкції дуже важкі і хворий в них швидко втомлюється. Однак це не так, оскільки сучасні моделі виготовляють з алюмінію, який є легким металом. При цьому вага ходунків ніяк не відбивається на їх стійкості. Щоб безпечно пересуватися по слизьких поверхнях, достатньо придбати гумові наконечники.

Коротко про ходунках, зображення - 1

Зручними є ходунки на колесах і ролери, але перед тим, як їх купити, слід проконсультуватися з лікарем. Деяким пацієнтам такі конструкції просто можуть бути протипоказані, можливо, краще зупинитись на звичайних моделях ходунків.
 
Відносно невисока вартість даних товарів дозволяє вибрати фіксовані або регульовані моделі. Незручність перше полягає в тому, що в них відсутня налаштування «під людину». А у випадку з регульованим варіантом є можливість експериментувати.
 
Якщо проблема з опорно руховим апаратом все-таки трапилася, зверніться в спеціалізований магазин. Тут вам нададуть кваліфіковану консультацію, і ви зможете зробити перші кроки в нову життя.
 
В ортопедичних салонах "Ортокомфорт" великий вибір ходунків за доступними цінами - крокуючі, нешагающие, універсальні, на коліщатках, роллаторы.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)