Коли необхідні головотримачі?
Коли необхідні головотримачі?

Шийний відділ, частіше інших зон хребта, схильний до різного роду травм в силу своєї незахищеності і рухливості. Біль може пронизати тіло при різкому повороті голови, також від переохолодження м'язів виникають неприємні відчуття, не кажучи вже про більш серйозні травми. Шия найважливіша частина організму, адже саме через шийний відділ здійснюється кровопостачання мозку. Це означає, що найменші порушення можуть призвести до тяжких наслідків. Тому вибрати головотримач є дуже важливим моментом при профілактиці і лікуванні такого роду проблем.

Головотримачі бувають декількох типів: м'які, напівтверді, жорсткі та суворі модель «Філадельфія». Для того щоб правильно підібрати виріб, необхідно виміряти відстань від підборіддя до грудини або ж від кута вилиці до ключиці.

Застосування головодержателей

1. З профілактичною метою

Призначаються людям, чия діяльність пов'язана з вимушеним тривалим положенням голови. Найчастіше, такі вироби рекомендують застосовувати водіям, фахівцям, які проводять багато часу за комп'ютером, школярам, людям, що страждають шийними миозитами і т. д.

Коли необхідні головотримачі?, зображення - 1

Використання головодержателей сприяє розслабленню м'язів і відновлення просвіту судин. Відбувається вимивання кров'ю молочної кислоти з м'язів і зникає біль.

2. При легких травмах, дисплазіях шийного відділу, при зниженні міцності конструкції хребця, остеохондропатиях, остеопорозі і т. д.

За рахунок подпружинивающего ефекту головодержателя здійснюється розвантаження шийних хребців, а це компенсує дефіцит опорности у відділах хребта.

3. При остеохондрозі шийного відділу I, II стадій, нестабільності в шийному відділі, гіперкінезах (нерегульованих різких рухах), після використання головодержателя Філадельфія.

Завдяки головодержателю здійснюється фіксація і стабілізація шийного відділу. Також він перешкоджає зсуву хребців, відбувається нормалізація тонусу м'язів і перебудова зв'язкового апарату з ефектом зменшення дислокації.

4. Остеохондроз, ускладнений синдромом хребетної артерії, струсу мозку, реабілітація після черепномозкових травм.

Коли необхідні головотримачі?, зображення - 2Використання головодержателей дозволяє нормалізувати кровообіг в хребетних артеріях, також знижує ризик розвитку ускладнень.

5. При кривошиї, в лікуванні черепноспинальных родових травм.

Головотримач дозволяє підтримувати шиї анатомічну структуру функціонально правильному положенні. Це сприяє зберегти досягнуту після проведеного масажу, корекцію і нормалізувати кровообіг.

6. Наслідки переломів шийного відділу, пост-хірургічний період, трахеотомії (застосовується головотримач Філадельфія)

Завдяки фіксації підборіддя, а також підтримки потиличної частини розтягуючі, відводять і обертальні рухи механічно обмежуються.

Структура використаних головодержателях матеріалів і анатомічний профіль сприяють правильному розподілу навантаження на опорні точки. Виходячи з сказаного слід, що головотримачі здатні не просто полегшити стан, а часом, є просто життєво необхідними виробами.

Купити головотримач в Києві можна в наших ортопедичних салонах або зробити замовлення на сайті і ми зробимо доставку у будь-який населений пункт по Україні.

Лідери продажу
Коментарі
17.06.2014 16:32 пише Ортокомфорт
Добрый день! Вам нужно обратиться к доктору, который Вам назначил воротник, и уточнить этот момент.
16.06.2014 13:48 пише неля
Моему сыну 4 месяца из которых 2 он провел в воротничке Шанса. До сих пор очень плохо держит головку, может ли ношение воротничка замедлить этот процесс




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)