Коли рекомендується застосовувати ортопедичні устілки
Коли рекомендується застосовувати ортопедичні устілки

плоскостопість

Сьогодні плоскостопістю страждає близько 70% населення. Спочатку це захворювання може протікати безсимптомно. Однак якщо не вживати ніяких заходів, то в подальшому це може призвести до серйозних порушень опорно-рухового апарату. Тому вкрай важливо правильно підібрати ортопедичні устілки, які є найбільш ефективним методом боротьби з плоскостопістю.

остеоартроз суглобів

Як правило, пошкодження хряща при артрозі відбувається в результаті невідповідності міцності хрящової тканини і навантаження, що додається по відношенню до неї. Тому завданням ортопедичних устілок є відновлення фізіологічного стану кінцівок. Ці вироби покликані забезпечити рівномірний розподіл навантаження по всій поверхні стопи. Крім цього вони допоможуть відновити амортизаційну функцію склепінь стопи.

Захворювання хребта (сколіоз, остеохондроз та ін.)

Устілки допоможуть відновити правильне положення хребта, а також зняти навантаження з його відділів. Крім цього виконується амортизує функція і з'являється можливість усунути асиметрію довжини ніг.

П'яткова шпора, п'яткова шпора

Причиною утворення шпори п`яти дуже часто служить перенапруження плантарной (підошовної) фасції. Ортопедичні устілки допоможуть зняти напруження з найбільш навантажених ділянок стопи і п'яти, усуваючи причину захворювання.

Коли рекомендується застосовувати ортопедичні устілки, зображення - 1

 

Вальгусна деформація 1-го пальця стопи (шишки на стопах)

Захворювання з'являється внаслідок поперечної плоскостопості, коли відбувається сплощення поперечного зводу стопи, а також веерообразное розбіжність плеснових кісток. Деформація супроводжується відхиленням 1 пальця стопи (hallux valgus). Завдяки ортопедичним устілок можна запобігти збільшенню деформації і відновити поперечний звід стопи.

ревматоидная стопа

При ревматоїдному артриті відбувається ураження суглобів стопи і м'яких тканин: сухожиль, м'язів, зв'язок і розвивається деформація суглобів. Атрофуються м'язи, формується плоскостопість, відбувається молоткообразная деформація пальців, викривлення. Ортопедичні устілки при плоскостопості зменшать навантаження на уражені суглоби, і допоможуть попередити розвиток деформацій при ревматоидной стопі.

Коли рекомендується застосовувати ортопедичні устілки, зображення - 2 Різниця в довжині ніг

Іноді лікарі, через недостатньо уважного огляду, дану патологію не завжди розпізнають вчасно. Тому індивідуальні ортопедичні устілки допоможуть компенсувати різницю в довжині кінцівок і уникнути проблем, пов'язаних з суглобами.

вагітність

У період вагітності значно збільшується навантаження на ноги. Це відбувається за рахунок того, що центр ваги зміщується вперед. Часто з'являються болі в стопах, колінних суглобах, набрякають ноги і починається варикозне розширення вен. Ортопедичні устілки дозволять скорегувати правильний розподіл навантаження на ноги.

Виходячи з усього вищесказаного, випливає, що ортопедичні устілки можуть попередити багато захворювань і полегшити стан в разі, коли хвороба вже розвивається. Дані вироби запобігають втому ніг, покращують кровообіг, зменшують навантаження на суглоби і хребет і благотворно впливають на загальний стан організму.

Купити ортопедичні устілки можна в наших ортопедичних салонах.

Лідери продажу
Коментарі
28.04.2016 16:34 пише Ортокомфорт
Добрый день! Предлагаем рассмотреть индивидуальные стельки, есть вот такие модели: https://ortocomfort.ua/catalog/product/82/,https://ortocomfort.ua/catalog/product/965/, https://ortocomfort.ua/catalog/product/1810/ и прийти к нам на бесплатную консультацию.
27.04.2016 19:05 пише Павел
Перелом пяточной кости многом кольчатый со сросшимся смешением и преобритенным пласкостопием какие посоветуете стельки или обувь




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)