Про користь корсету

Корсет(від франц. corset — пояс) — жорсткий пояс для стягування нижньої частини грудної клітки і живота, підтримує хребетний стовп у п равильном положенні. Використовується в медичних цілях при викривленнях і травмах хребтах, а також для створення граціозної постави.

Кістяк нашого скелета можна порівняти з кришталевої вазон. Згадайте, що Ви робите, коли цьому тендітному предмету загрожує небезпека? Правильно, оборачиваете захисним матеріалом: картоном, папером, тканиною. Те ж роблять і з хребтом – щоб вправленные хребці зберігали своє становище, на хворого надягають корсет.

Корсети бувають найрізноманітніших конструкцій і розмірів, дуже легкі, «прихованого носіння», виготовлені із спеціально розроблених гігієнічних матеріалів, доступні за ціною. Але підібрати потрібний для хворого корсет може тільки фахівець-ортопед або лікар мануальної терапії.
Корсети необхідні для запобігання хребта від травм людям, чия професія пов'язана з підвищеним навантаженням на спину: вантажникам, будівельникам, навіть офіціантам – всім їм необхідно носіння спеціального підтримує поясу (корсету).
Корсет являє собою широкий пояс з еластичного і щільного синтетичного матеріалу з підсилюють вставками в області попереку. Під час роботи пояс розвантажує спину і страхує від надмірного навантаження на хребці.

Не перевантажуйте хребет під час роботи! У самому прямому сенсі: намагайтеся убезпечити себе від ударів, падінь. Тут за прислів'ям: знав би, де впав, соломки підстелив (і підстеліть заздалегідь, якщо знаєте де).

Найбільші навантаження людина відчуває на хребет в положенні сидячи. Намагайтеся під час роботи, якщо дана поза для вас домінуюча, не рідше одного разу на 2 – 3 години робити перерви. Встаньте, походіть, зробіть кілька легких вправ.

Якщо ж робота стояча, намагайтеся, щоб спина не була постійно напружена нераціональною позою. Наприклад, якщо ваш верстат, верстат або конторка занадто низькі і доводиться працювати зігнувшись, спробуйте що-небудь підкласти під них.

Ну а якщо робота пов'язана з постійним фізичним перевантаженням, вібрацією, переохолодженням, як у шляховиків або будівельників? Тут потрібні особливі заходи профілактики. Необхідно оберегти спину не тільки добре розвиненим м'язовим «корсетом», що досягається правильною гімнастикою, але й використанням спеціального поясу (корсету).
У мережі магазинів "Ваше здоров'я" можна проконсультуватися і купити всі види корсетів за доступними цінами.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)