Симптоми варикозного розширення вен
Симптоми варикозного розширення вен

Варикозне розширення вен відносно легко ідентифікованим хвороб і може бути косметичним незручністю для багатьох людей. Виділяють наступні симптоми:

· Вени виступають з-під шкіри, часто болять ноги, в них відчувається почуття тяжкості, а також з'являється шкірний свербіж.

· Симптоми можуть посилюватися в кінці довгого дня, проведеного стоячи на ногах.

· Людина може мати сильну біль в стоячому положенні або навіть судоми ніг по ночах.

Варикозне розширення вен може бути більш помітним під час менструації або вагітності, і перебіг хвороби в цей час буває самим тяжким.

У деяких людей симптомів може і не бути. Для більшості людей, варикозне розширення вен, в основному, косметична проблема. Тому можна використовувати компресійний трикотаж для профілактики.

З-за варикозного розширення вен може утворитися поверхневий тромбофлебіт, який представляє собою згусток крові разом з запаленням сегмента вени.

Згустки крові в поверхневих венах легко виявити і це заподіює занепокоєння, але, як правило, нешкідливе.

Людина може відчувати підвищену чутливість і біль в області варикозних вен, а також почервоніння і набряк.

В пошкодженій області також можуть бути відчуття тяжкості або ущільненості.Симптоми варикозного розширення вен, зображення - 1

Іноді в пошкодженій області може бути інфікована відень, так що хорошою ідеєю буде відвідування медичного професіонала, якщо у людини спостерігається будь-який з вищевказаних симптомів.

Дану хворобу не слід плутати з тромбофлебітом глибоких вен, який представляє собою згусток крові в глибоких венах. Тромбофлебіт глибоких вен (ТГВ) є більш серйозним захворюванням з-за потенційного згустку, який прямує до серця і розміщується в легень (легенева емболія). Ця хвороба потребує госпіталізації для лікування з разжижающими кров препаратами.

Крім консультації лікаря і лікування, потрібно звернути увагу на медичний компресійний трикотаж, представлений в наших салонах, він використовується і вже при певних проблемах і для профілактики.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)