Дарсонваль. Часті питання

Який апарат можна застосовувати в домашніх умовах?

Хочемо звернути особливу увагу на те, що не буває дарсонвалей тільки для застосування в домашніх умовах.

Так як якщо апарат Дарсонваль має Реєстраційне посвідчення Моз України, то він пройшов технічні та клінічні випробування, відповідає всім вимогам, то цей апарат Дарсонваль буде гарантувати лікувальний ефект як у поліклініці, так і в домашніх умовах, тому що струм у наших розетках тече однаковий 220В незалежно від місцезнаходження. Причому неважливо, де ви знаходитесь, правила техніки безпеки ви повинні дотримуватися в будь-якому місці і в будь-який час!

Великим плюсом апарату Дарсонваль є простота роботи - там лише регулятор вихідної напруги (на деяких апаратах з плавним регулюванням, на деяких східчасто) - приблизно як у магнітофоні ручка регулювання гучності - просто і зрозуміло.

Тому із-за легкості управління лікарі рекомендують купити цей апарат ДАрсонваль і використовувати за призначенням лікаря літнім людям, дуже зайнятим людям, яким незручно часто відвідувати поліклініку для процедур. Ось звідси й з'явилося поняття як "дарсонваль в домашніх умовах". Насправді це професійний апарат і тільки він буде гарантувати лікувальний ефект.

Хотіли б розглянути кілька лікувальних моментів:

1. Чи можна робити дарсонваль при купероз (купероз - червона сіточка капілярів на обличчі або на тілі) - так як дарсонваль передає енергію тканин - енергія відповідно це тепло, а будь тепло викликає почервоніння тканин - сіточка стає ще більш очевидною, і виходить що він не лікує, а ще більш помітніше робить сітку капілярів. Тобто на місцях, де є сіточка водити грибком-дарсонваль 2-4 рази.

2. Допомагає дарсонваль при варикозі (варикоз - виступаючі хвилясті вени на ногах) - так, допомагає. Дарсонваль покращує структуру стінок судин саме дією змінного електричного струму, роблячи їх більш еластичними, "стрункими".

3. Чи можна робити дарсонваль на обличчі, кажуть: "Викликає підвищене оволосіння обличчя, раз для волосся голови допомагає, то і на обличчі волосся виросте" - не правда, так як дарсонваль не впливає на зростання самого волосся, а тільки зміцнює цибулину волоса. Отже, якщо є цибулина волосини, він цибулину зміцнить, але волосся він не змусить рости. Косметологи навіть не накладають живильні маски над верхньою губою, якщо у дівчини вже є ознаки гірсутизму (підвищений оволосіння), не кажучи вже про те що дарсонваль теж не роблять над верхньою губою при гірсутизмі.

4. Лікування вугрової висипки - дуже цікавий момент!

Динаміка захворювання - шкірне сало виділяється у великій кількості, потім змінюється склад шкірного сала - воно загусає (порушення ендокринної системи, обміну речовин), утворюючи комедони, які в свою чергу закупорюють протоки. Якщо в закупорений проток потрапляє пропион-бактерія, починається акне. А якщо у вас в організмі гуляють стафілококи, то починаються вугрі "вульгаріс".

Дарсонваль може:

1. зменшувати виділення шкірного сала. При цьому треба грибоком водити від центру підборіддя до вуха у відповідні сторони, від центру носа до вуха також, від центру лоба до вуха, тобто по масажних лініях. Інтенсивність - грибком водитть на 3-5 мм над поверхнею шкіри, повинні бути поколювання не дуже хворобливі, через день по 7-10 хвилин. Курс - 10-15 процедур, 2 тижні перерва, наступний курс.

2. зменшувати кількість пропион-бактерій. Якщо водити грибком над поверхнею шкіри 3-5 мм, будуть утворюватися маленькі блискавки і виділятися озон, насичує шкіру киснем. Пропион-бактерії розмножуються без доступу кисню, тому коли ми озонируем шкіру, створюється несприятливе середовище для розвитку бактерій.

Дарсонваль не впливає на ендокринну систему.

На жаль, дарсонваль не вбиває стафілококи, тільки зупиняє їх розвиток - бактеріостатичну дію. Для цього беруть насдку-паличку і роблячи зазор між шкірою і електродом 5-7 мм, роблять велику напругу, щоб було боляче, електрод тримають над кожним запалених елементом по 20-30 секунд. Так какждый день.

УВАГА! Якщо у Вас запальні великі елементи з інфекцією - необхідно користуватися тільки паличкою. Дарсонваль, якщо робити грибочком, викликає спочатку звуження судин, а потім розширення. Отже, клітини імунної систмеи намагаються виштовхнути інфекцію на поверхню шкіри, а після 15 хвилин роботи грибком судини розширяться, і інфекція потрапить у загальний кровотік і рознесеться по всьому обличчю. А використовуючи паличку 20-30 секунд локально ви призупините зростання в даному місці.

Це і є 2 методики лікування вугрової висипки - грибочком зменшуєте сальність шкіри і насичуєте киснем, паличкою приостанавливаете зростання бактерій.

Лікування випадіння волосся: можна робити на немите волосся (5-7 хвилин), або нанести на них масло кропиви, реп'яхову, вітаміни в маслі, лікувальні маски (12-15 хвилин)

Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)