Як користуватися кріслом-туалетом
Як користуватися кріслом-туалетом
Використання туалетного стільця
 
У разі якщо Вам необхідно заботитьсяо людину з обмеженими можливостями, потрібно розуміти, що Вам для цього потрібно, а також потрібно знати послідовність дій.
 
Знадобляться наступні предмети: туалетний папір, одноразові рукавички, посудину з теплою водою, рушник, мило і м'яка губка для миття.
 
Коли пацієнту потрібно буде скористатися кріслом-туалетом вперше, поясніть йому докладно, що і як Ви будете робити:
 
1. Передусім, будьте впевнені, що туалетний стілець знаходиться в рівному положенні, підлокітники опущені, а у варіанті з колісною моделлю, колеса повинні бути міцно заблоковані гальмами.
2. В знімне санітарний пристрій налийте трохи води, що полегшить очищення даного пристрою.
3. Послеручным способом або використовуючи підйомник, допоможіть пацієнту переміститися з ліжка на крісло-туалет і переконайтеся в тому, що пацієнт перебуває з правильним розміщенням ваги по влаштуванню і в тому, що пацієнт сидить рівно.
4. Якщо це можливо залиште околос ним стільниковий телефон або дзвіночок, щоб зрозуміти, коли він закінчить.
5. Після того, як пацієнт покликав Вас, одягніть рукавички і підніміть хворого.
6. У випадку, якщо пацієнт не може сам собі допомогти, ввічливо допоможіть йому: спочатку протріть промежину туалетним папером, потім, використовуючи теплу воду, мило і мочалку, здійсните гігієнічний обмивання і витріть насухо рушником.
7. Коли пацієнту не потрібна допомога під час гігієнічних процедур, попроступомогите вимити руки і перемістіть знову на ліжко.
8. Після відключення санітарний пристрій і перемістіть вміст в унітаз.
9. Почисте посудину щіткою, антибактеріальну миючим засобом і водою (не користуйтеся губкою і відбілювачем), по можливості використовуйте дезінфікуючий спрей. В кінці – поверніть пристрій на місце і добре вимийте руки.
 
Самостійне використання крісла-туалетиЯк користуватися кріслом-туалетом, зображення - 1
 
Якщо Ви самі користуєтеся кріслом-туалетом, запам'ятайте такі моменти: як правильно вставати і сідати з крісла, як потрібно встановлювати крісло, і особливості догляду за кріслом. Туалетний стілець потрібно встановлювати в пристосованому місці, яке забезпечує максимум усамітнення. Необхідно точно відрегулювати крісло по висоті.
 
Перед тим, як сідати на крісло, необхідно бути впевненим в тому, що воно приймає стійке положення (у тому випадку, якщо є колеса). Після цього потрібно підійти до крісла якомога ближче, повернутися до нього спиною, взятися за підлокітники двома руками і повільно опуститися на крісло, згинаючи лікті і по можливості коліна. Для того щоб піднятися з крісла-туалети, необхідно спертися на підлокітники і з невеликим поштовхом, згинаючи, якщо це можливо, коліна, і випрямитися.
 
В наших салонах представлені крісла-туалети різних модифікацій та характеристик - складні, стаціонарні, на колесах. Ціна на туалетний стілець для інвалідів у межах 650 грн. до 4500 грн.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)