Масажні килимки, м'ячі та подушки Togu
Масажні килимки, м'ячі та подушки Togu
Сьогодні масаж доступний не тільки на розкішних курортах і висококласних клубах здоров'я. В наш час пройти сеанс масажу можна в клініці, лікарні, аеропорту, a також стало можливим зробити масаж самому за допомогою спеціальних масажерів. Німецька торгова марка Togu представляє Вашій увазі ряд таких масажерів, широкий асортимент яких Ви можете знайти в мережі магазинів «Ортокомфорт». Розглянемо докладніше за деякими з них...
 
Масажер Togu "Bodyroll", (Німеччина)
 
Масажер Togu серії «BODYROLL IN A SET OF 2» - це масажер, виготовлений з якісної гуми марки Ruton, наповнений повітрям, c голчастим клапаном для індивідуального регулювання тиску повітря, a також c м'якими вусиками на поверхні. Матеріал Ruton не має запаху і надзвичайно витривалий (витримує до 150 кг). Використовуючи «BODYROLL IN A SET OF 2», Ви сприяєте поліпшенню циркуляції крові в массажируемых місцях. Поліпшене кровообіг може прискорити процес загоєння ран і має профілактичний вплив на Ваше здоров'я. Ідеально підходить для рефлекторного масажу ніг. Вам не потрібні додаткові масажні засоби під час використання масажера Togu серії «BODYROLL IN A SET OF 2». Так чом би іноді не побалувати себе невеликим розслаблюючим масажем ніг? Купити масажери Тогу можна у Київі або замовити з доставкою по всій Україні.
 
Масажер Togu "Knobbed Ball", (Німеччина)
 
Масажери Togu серії «Knobbed Balls». Це саме те, що ви завжди хотіли для простого і ефективного рефлекторного масажу. Існує багато варіантів використання даного масажера. Масажери Togu серії «Knobbed Balls» - це відмінний інструмент, що дозволяє збільшити чутливість і поліпшити кровообіг. Вони популярні в дитячих садках в якості різних захоплюючих вправ, a також ці масажери ідеально підходять для масажу немовлят. «Knobbed Ball» зроблений одним цілим шаром з особливою міцної гуми Ruton, так що немає ніяких швів, які можуть розірватися. Масажери мають голчастий клапан регулювання тиску для задоволення потреб кожного користувача. Дизайн включає приємні на дотик довгі шипи, які забезпечують міцний контакт c поверхнею. Завдяки інструкції до масажеру, що додається до нього, Ви можете побачити , що з його допомогою можна влаштувати розслабляючий масаж ніг, масаж крижів, масаж плечей, масаж спини з додатковими вправами. У мережі ортопедичних салонів «Ортокомфорт» масажери Togu серії «Knobbed Balls» доступні в різних розмірах та кольорах. Але нехай Вас це не лякає, так як кваліфіковані продавці допоможуть Вам вибрати саме те, що потрібно. Ціна масажерів залежить від їх форми і розміру - 49 грн. - 105 грн.
 
Масажний килимок Togu "Senso Balance Pad ", (Німеччина)
Масажери Togu!, зображення - 1
 
Масажер Togu серії «Senso Balance Pad» c його м'яким, міцним матеріалом і піднятими горбиками, він є чудовим засобом при ходової терапії і під час мульти-сенсорних тренувань. Низька висота масажера сприяє легкої пристосовності в будь-якому гімнастичному залі і в будь-якому виді спорту. Всі масажери можуть надуватися більше або навпаки менше, таким чином можна змінювати тиск і навантаження. У всіх товарах Togu використовуються матеріали, які не викликають алергії, не мають неприємного запаху.
 
Масажер Togu "Touchball", (Німеччина)
 
МАСАЖЕР Togu серії «TOUCHBALL» - це масажер у вигляді м'яча. Поверхня виконана у вигляді сенсоактивных горбків, c допомогою яких значно поліпшується кровообіг, шкіра і м'язи після масажу і вправ отримують значний приплив крові, завдяки чому пояснюється основний омолоджуючий ефект.
 
Тренажер ручної Togu "Brasil", (Німеччина)
 
Серія тренажерів для внутрішніх м'язів «Brasil set of 2» допоможе Вам тримати себе у формі при мінімальних зусиллях. Зміцнюючий і профілактичний ефект здорової спини досягається завдяки розумному поєднанню повітря і ваги, надаючи специфічну динамічну реакцію (ефект вібрації). Займаючись всього п'ять хвилин в день, ефект від тренажера не змусить себе чекати. Завдяки своїй легкості (270 г кожен), Ваші суглоби захищені від пошкодження. Тренажер має ергономічний дизайн, а форму можна змінювати повітряним наповненням.
 
Розслабтеся і оздоровитися! A мережа професійних ортопедичних салонів «Ортокомфорт» у тандемі c масажерами торгової марки Togu підтримають Вам в цій невеликій примхи».
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)