Види ортопедичних подушок
Види ортопедичних подушок

Вибір подушок різноманітний. Купити ортопедичну подушку ви можете в наших салонах "Ортокомфорт". А зараз розглянемо докладніше види ортопедичних подушок.

Ортопедична подушка

Види ортопедичних подушок, зображення - 1
  • Подушка для сну з вигнутим дизайном. Подушка адаптується до форми голови, шиї і плечей під час сну на спині і боці. Знімає біль в шиї, ригідність потиличних м'язів, синдром "замороженого плеча". Сприяє звільненню дихальних шляхів для зменшення хропіння і симптомів апное під час сну. Існують різні види подушок для сну - з одним або двома напівваликами, класичні (прямокутної форми), з виїмкою під плече і інші.
  • Подушка для шиї або подушка для подорожей. Подушка виготовлена ​​у вигляді підкови для контуру шиї і використовується в офісі і головним чином на борту транспорту, тому вона називається «подушка для подорожей», так як в основному використовується під час подорожей для того, щоб тримати шию прямо під час сну в вертикальному положенні. Ця подушка для сну сидячи дозволяє розслабитися і зняти напругу з шийних хребців.
  • Клиноподібна подушка. Це подушка трикутної форми, яка має схил для розміщення тіла в діагональному положенні. Може бути використана в вертикальному або в прямому положенні. Ця подушка багатофункціональна, проте в основному використовується для полегшення симптомів кислотного рефлюксу і хвороби ГЕРБ під час сну. Трикутна подушка під ноги ефективна при варикозному розширенні, вона допомагає відтоку крові, зменшуючи м'язову напругу і біль. Подушка при рефлюксі виготовляється з пористих матеріалів, тому відмінно пропускає повітря, вбирає і відводить вологу.
  • Подушка для попереку. Зроблена у формі півмісяця, ця подушка використовується в нижній частині спини для створення більшого комфорту і полегшення болю в попереку, а також, щоб підтримувати правильне положення в позиції сидячи. Аналогічним чином подушка використовується під коліна для релаксації ніг, а також в області шиї для масажування і відпочинку.
  • Подушка під коліна (також відома під назвою контурна подушка для ноги). У формі пісочного годинника, подушку поміщають між ніг, таким чином, піднімаючи нижню частину тіла, щоб зберегти рівне положення тіла під час сну на боці. Деякі під коліно можуть бути розгорнуті і перетворюватися в роздільник ніг для поліпшення циркуляції крові в ногах.
  • Подушка для тіла. Довга рельєфна подушка для підтримки всього тіла, яка дбайливо тримає голову, шию, плечі, спину, поперек, ноги і коліна; замінює інші подушки і забезпечує повний комфорт для тих, хто спить на боці.
  • Довга подушка для сну зручна тим, що її можна розташувати в різних положеннях - уздовж спини, під шиєю і плечима, можна підкласти під бік, саме тому її можна рекомендувати для жінок в положенні.
  • Гречані подушки. Це подушка, наповнена гречаним лушпинням. Цей вид подушок має пластичну форму, тому вони можуть бути пристосовані до форми голови, шиї і плечей. Гречана подушка також досить тверда, що забезпечує підтримку і надає правильне положення спини. Використовується як подушки для сну на боці, на животі або на спині.
  • Подушка для вагітних. Може мати різні конфігурації: у вигляді підкови, довга Г-подібна або просто у вигляді валика. Виконує кілька функцій, так як використовується під час сну і відпочинку в положенні сидячи. Основна користь подушки для вагітних - вона знімає напругу з області попереку, ніг і низу живота, коли жінка лежить.
  • Подушка для годування грудьми. Вигнута С-образна подушка сприяє більш правильному положенню матері і дитини під час лактації.
  • Подушка для сну в офісі. Інноваційна модель подушка «страус» дозволяє відключитися від шуму, затемнити свій простір і повністю розслабитися на робочому місці.
Більш поширеними в наш час є ортопедичні подушки відгуки покупців все більше і більше зводяться до того, що на них спати набагато комфортніше, краще висипається, проходять головні болі і болі в області шиї, тому відчуваєш себе відмінно протягом усього дня.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)