Як підтримувати здоров'я ніг?
Як підтримувати здоров'я ніг?

Нога – це диво людського тіла, яке починаєш помічати тільки тоді, коли воно починає «ламатися». Відстань, пройдена людиною протягом життя еквівалентно подорожі навколо світу двічі. Це досить велика робота, чи не так? Таким чином, підтримання здоров'я ніг, безумовно, важливо для всіх і кожного. Підтримка здоров'я ніг включає в себе постійну оцінку і комплексне керівництво. Ортопеди поділилися загальними рекомендаціями про те, як зберегти здорові ніг:

· Регулярно оглядайте ноги і перевіряйте зміни в кольорі, будови тканини і зовнішньому вигляді.

· Забезпечуйте ноги регулярної гігієною, а саме – регулярно мийте ноги. Пальці і проміжки між ними повинні бути вимиті і висушені.

· Тримайте шкіру зволоженою. Погода є одним з основних сприяння сухості шкіри. Також відбувається швидка втрата вологи, коли використовується відкрите взуття. Зниження гідратації веде до розтріскування або утворення розривів. Для того щоб зберегти ноги зволоженими, лосьйони і креми повинні бути регулярно використані.

· Використовуйте зволожуючий крем для ніг щодня, щоб зберегти вологу стопи. Зберігаючи ноги гладкими і зволоженими, рекомендується для підтримки здоров'я ніг. Найбільш ефективні зволожувачі ті, які містять близько 10-25% сечовини.

· Перевірте ваш розмір взуття. Правильний розмір взуття має велике значення для оптимізації здоров'я ніг. Розмір ноги, як правило, стає більше до кінця дня. Покупка взуття в цей час є рекомендованою. У наших салонах Ви можете купити ортопедичне взуття для всіх членів сім'ї.

· Біль в ногах повинні бути обстежена лікарем-ортопедом. Більшість людей ігнорують біль у ногах. Коли симптоми з'являються або збільшуються протягом тривалого часу, людина має звернутися до ортопеда.

· За призначенням лікаря-ортопеда потрібно використовувати ортопедичні устілки, наприклад Pedag або індивідуальні ортопедичні устілки. Весь асортимент ви можете подивитися на нашому сайті або відвідати наші салони.

· Нігті на ногах повинні бути короткими і чистими.

· Обрізати нігті потрібно перпендикулярно. Врослі нігті на пальці ноги – це результат зрізування його куточка. Для того, щоб уникнути цього, можна скористатися пилочкою для нігтів.

· Щодня міняйте взуття. Взуття поглинати вологу з ніг. Це головна причина, чому важливо просушувати взуття перед її використанням. Змінюючи взуття кожен день, Ви маєте можливість просушити взуття перед наступним використанням.

· Регулярно і послідовно займайтеся спортом. Під час тренувань носіть належний розмір спортивного взуття. Можна використовувати і спеціальні устілки для занять спортом.

· Для захисту ніг від травм і інфекцій, уникайте ходьби босоніж.

· Нанесіть крем для засмаги на ноги, коли Ви носите сандалі для запобігання сонячних опіків.

Ми навели основні поради по догляду за ногами, тож бажаємо Вам, щоб Ваші ноги не боліли і радували Вас своїм красивим і здоровим виглядом!

 

Лідери продажу
Коментарі
09.08.2021 17:42 пише Богдан
Добро дня. Дякую за поради. Виявляється багато чого робив не правильно. Але хотілося б бачити більше інформації про можливі захворювання стоп та ніг. Ось знайшов статтю https://save24.me/article/66-vid-choho-zalezhyt-zdorov-ya-vashykh-stop-i-nih про це добре написанно. Дякую вам таким як ви що допомагаєте нам стати красивішими!)




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)