Що таке аплікатор Ляпко?
Що таке аплікатор Ляпко?

Хто придумав?

 

Аплікатори, розроблені лікарем-рефлексотерапевтом Миколою Григоровичем Ляпко, названі на честь вченого, вони призначені для досить широкого застосування, як з лікувальною метою, так і як профілактичний засіб. Аплікатор Ляпко відноситься до медичних засобів, масажерів, які надають на організм людини корисне рефлекторний вплив.

 

Що таке аплікатор?

 

Аплікатори Ляпко - це валики і еластичні пластини, голки яких складаються з таких металів: цинку, срібла, заліза, міді, нікелю, а основа виготовлена з гуми медичного призначення.
Аплікатор застосовується для аплікацій на різні зони тіла. Терапевтична ефективність досягається за рахунок виникнення в шкірі гальванічних струмів на вістрях і між голками і в результаті цього відбувається підвищення виборчого микроэлектрофореза металів у внутрішнє середовище організму.

 

Дія:

 

В аплікаторі безліч голок, які дуже близько розташовані одна до одної і складаються з різного матеріалу, що викликає появи електричних іонних струмів в шкірі, таким чином аплікатори впливають на шкірні рецептори, точки і рефлекторні зони, викликаючи адекватні реакції організму, що включає імунну систему в роботу, таким чином, стикаючись зі шкірою, голки стимулюють викид внутрішніх ліків людини, включаючи в роботу "внутрішнього доктора" людини.
 

Позитивні результати:Що таке аплікатор Ляпко?, зображення - 1

 

Клінічні дослідження та безліч перевірок впливу аплікатори Ляпко показали дуже високі позитивні лікувальні результати в лікуванні та боротьбі із:
- артритом, остеохондрозом, миозитами, радикулітом, невралгічними синдромами;
- Гіпертонією, гіпотонією, головним болем, мігренню, безсонням;
- виразковою хворобою, колітом і ниркової хворобою, захворюваннях шлунка і стравоходу;
- надмірною вагою, ожирінням;
- простудними захворюваннями, недугами верхніх і нижніх дихальних шляхів;
- алергією і нейродермітом;
- простатит, цистит, запалення придатків і т. п.

 

Різновиди аплікаторів:

 

Аплікатори можна вибрати з різних варіантів: різноманітні валики (універсальні, великі, особові), різні за формою пластини (Супутник, Квадро, Шанс і ін) і аплікатори-пояси (Малюк, Чарівна стрічка та ін).
Придбати аплікатор Ляпко в Києві або з доставкою по всій Україні можете у нас на сайті.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)