Навіщо потрібні ортопедичні подушки
Навіщо потрібні ортопедичні подушки

Ортопедична подушка – це подушка, призначені для корекції положення тіла, лежачи в ліжку або на будь-якій поверхні. Дизайн такої подушки створений таким чином, що пристосовує правильну позицію і підтримку певних частин тіла для забезпечення здорового і безпечного відпочинку під час сну.

Купити ортопедичну подушку можна і потрібно для кожного члена сім'ї - як дорослим, так і дітям дуже важливий здоровий сон! Є навіть ортопедичні подушки для Навіщо потрібні ортопедичні подушки, зображення - 1немовлят, для старших дітей та підліткові подушки.

Спочатку подушки були зроблені з піни і волокна, але в наш час існують і інші типи, наприклад, такі як піна з ефектом пам'яті, термочутливого матеріалу, який може набувати форму тіла лежить на ній. Вона може або не може відновлювати свою первинну форму відразу після використання подушки. У нас великий вибір ортопедичні подушки з ефектом пам'яті.

Ортопедичні подушку розглядають, як подушку з терапевтичною дією і вважається, що вона може полегшити перебіг різних захворювань, таких як апное уві сні, хропіння, безсоння, утруднене дихання, проблеми циркуляції крові, печія, ГЕРХ, болі в попереку, біль від попереково-крижового радикуліту, біль у шиї, біль у шийному відділу хребта, травми м'язів плечового пояса, та інші.

Навіщо потрібні ортопедичні подушки, зображення - 2

Майбутнім мамам підійде подушка для вагітних дуже милих забарвлень: рожеві, в квіточку, з метеликами та ін. З ними дуже зручно і комфортно спати або просто лежати і дивитися телевізор.

Існує багато видів ортопедичних подушок майже для всіх частин тіла. Деякі з них мають багатофункціональний і багатопозиційний дизайн для різних соматичних захворювань і розладів сну. Можна купити подушку під шию, щоб розвантажити шийний відділ хребта або подушку для попереку і під ноги - всі ці подушки допомагають нам відчувати себе більш комфортно. У наших магазинах ми розмістили ортопедичні подушки таких виробників: Magniflex (Італія) і ОЛВІ (Україна), за відгуками покупців вони дуже добре себе зарекомендували.

Хороший сон дуже важливий, щоб відчувати себе добре і бути здоровими! А цього можна домогтися купивши ортопедичну подушку для себе і для своїх рідних.

 

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)