Рекомендації по використанню подушок
Рекомендації по використанню подушок

Для того, щоб правильно вибрати подушку, ви повинні уважно проаналізувати Ваше тіло, вашу позу під час сну, і Ваш матрац. Якщо ви спите на спині, боці, животі, або комбінуєте ці позиції, ідеальна подушка для шиї (вона ж, ортопедична подушка або цервікальний опора) повинна зручно підтримувати Ваші природні спинні вигини.

Правильно вибрані ортопедичні подушки піднімають голову, в результаті чого шия залишається без опори і трохи провисає. Подушка для шиї, як правило, товщі і жорсткіший ближче до шиї і тонше, м'які у зоні голови.

Рекомендації по використанню подушок, зображення - 1

Рекомендації по вибору правильної ортопедичної подушки:

КРОК 1. Підбирайте подушку за мірою жорсткості матраца

Твердість матрац впливає на те, яку дію має Ваша подушка. Якщо матрац дуже твердий, потрібно більш товсту подушку. Якщо матрац дуже м'який, Вам потрібна більш тонка подушка. Ортопедичні подушки в Києві Ви можете подивитися в наших ортопедичних салонах "Ортокомфорт" або на нашому сайті.

Рекомендації по використанню подушок, зображення - 2

Крок 2. Підбирайте під подушку позицію під час сну

Ви спите на боці, на спині або животі? Чи у всіх трьох позиціях? Людям, які сплять на спині потрібна більш плоска, тонка подушка. Тим, хто спить на боці, можливо, буде потрібно більш товста подушка. Люди, які сплять на животі, зазвичай воліють подушку під грудну клітку, дуже тонку подушку під голову або воліють спати без неї.

Рекомендації по використанню подушок, зображення - 3

Виберіть подушку, яка буде підтримувати позу уві сні, в якій Ви спите більшу частину ночі. Деякі подушки мають різні форми на кожній стороні, для зручності під час сну в різних спальних позах.

КРОК 3. Пристосуйте подушку під Вашу анатомію

Вигини подушки повинні природно відповідати вигинів Вашої верхньої частини спини і шиї.

Рекомендації по використанню подушок, зображення - 4

Зазначимо, що ці керівні принципи адаптовані під розміри подушки для сну на спині. Для визначення розміру подушку для сну на боці, підставте ширину плечей для розміру верхньої частини спини (наприклад, широкі плечі = глибокий вигин верхньої частини спини, вузькі плечі = середній вигин верхньої частини спини).

У наших магазинах Ви можете купити подушки ортопедичні, а саме: ортопедичні подушки з ефектом пам'яті, подушка для вагітних і дитячі ортопедичні подушки.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)