Види медичної взуття
Види медичної взуття

Види взуття

Хоча будь-якого потенційного покупця в першу чергу цікавить комфорт і практичність при виборі взуття для роботи, і все-таки є кілька різних стилів медичної взуття на вибір. Стиль, який Ви обираєте, багато в чому буде залежати від ваших особистих переваг, але спочатку варто дізнатися у свого роботодавця, є певний стиль або бренд, який кращий в даній організації. Медична взуття інтернет-магазин "Ортокомфорт" представлена у нас безліччю різних моделей.

У минулому, у багатьох лікарні вимагали, щоб всі медсестри носили однакову мед взуття. Сьогодні ситуація змінилася, але два варіанти, як і раніше переважають, давайте розглянемо їх:

Медичні сабо

Види медичної взуття, зображення - 1

Якщо недавно Ви відвідували медичний заклад, то, можливо, задавали питання, чому велика частина медперсоналу носить сабо. Зрештою, може здатися, що це не найкращий вибір взуття для людей, які проводять весь день на ногах, чи не так? Звичайно, сабо, які носять медпрацівники, не є традиційними сабо на дерев'яній підошві, які ми звикли вибирати в якості модних туфель. Медичні сабо зроблені з товстого пластику або гуми, з м'якою підошвою, яка ідеально підходить для ходьби або пробіжки нечутним кроком вгору і вниз по палатах, не порушуючи спокій пацієнтів. Вони також дивно комфортні, а також розроблені таким чином, що надають максимальну підтримку стопи.

Медичні кросівки

Види медичної взуття, зображення - 2Стаючи все більш популярними, ця взуття більше схожа на кросівки, ніж на робочий одяг. Фактично, в деяких випадках замість медичної взуття можна вибрати традиційну спортивне взуття. Знову ж таки, ця взуття легко носиться на протязі всього дня. Вони мають плоску п'яту і гумову підошву, яка забезпечує відмінне зчеплення з підлогою, і вони створені для того, щоб Ваші ноги були в комфорті.

Серед цих двох широких категорій Ви знайдете безліч різних моделей, при цьому більшість з них розроблені в білій кольоровій гамі. Хоча деяку медичну взуття сьогодні можна знайти в інших кольорах - рожевий, блакитний, зелений і навіть чорний.

Медична взуття купити Київ можна в наших ортопедичних салонах, ціна від 105 грн. до 500 грн.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)