Про користь масажу!
Про користь масажу!

Що таке масаж?

 

Масаж – це розмірене механічний вплив на ділянки тіла, яке виконується або рукою масажиста, або особливими апаратами і пристроями. Назва походить від слова, яке з різних мов перекладається як «тиснути, м'яти, стискати».
Досить часто люди практично весь робочий час проводять стоячи або сидячи. Це негативно впливає на циркуляцію крові, як результат – спазми, біль і набрякання гомілок. Багато людей почасово відчувають напругу в області плечей і шиї. Часто-густо після робочого дня є відчуття, що на плечі підступає сильна втома. Підняття незначних тягарів породжує біль у попереку, самої вразливої частини спини. У багатьох з'являються головні болі. Головний біль - це симптом стресу. Причиною може бути те, що людина провів багато часу біля монітора, перевтома або безсоння. Кожен рефлекторно розтирає болючу точку тіла для того, щоб полегшити біль, тому що масаж - це найбільш ефективний метод розслаблення м'язів. Прибрати м'язову напругу можна за допомогою масажу чи потрібно купити масажер для тіла.

 

Види масажу:

 

Спортивний або східний, класичний або лікувальний - тільки й залишається вибрати необхідну техніку для розслаблення. Здоров'я не має ціни. Його потрібно постійно Про користь масажу!, зображення - 1зміцнювати та берегти. Відомо, що лікування впливає більш ефективно, якщо його починати на ранніх стадіях захворювання. Це формулювання цілком і повністю можна віднести і до масажу. Правильний масаж може вплинути не тільки на самі м'язи, але і на весь організм. Масаж потрібно кожному хворому і здоровому людині. Тим більше, якщо Ви зробите його у себе вдома, Ви можете після цього відпочити в затишній і звичній обстановці.

 

Користь масажу:

 

Масаж розкриває цілісне вплив на організм людини. По-перше, він надає дію на шкіру. Шкіра складається з маси рецепторів, механічне вплив на які під час масажу служить джерелом посилення лімфо - і крово - обігу. Таким чином, поліпшується обмін речовин, усуваються застійні явища. Результат - шкіра більш еластична і пружна. Для масажу можна використовувати різноманітні масажери.
Посилені сеанси масажу впливають на більш глибокі тканини. Такі сеанси заспокоюють м'язи і до них поліпшується приплив крові. В кінцевому підсумку обмінні процеси в м'язах поліпшуються, це сприяє швидкому заживання при травмах. При масажі стан сухожиль і суглобових зв'язок поліпшується. Завдяки припливу крові до м'язів посилюється їх харчування.
 
Про користь масажу!, зображення - 2При захворюваннях хребта масаж - незамінний. Вплив на м'язи і сприяння на їх розслаблення призводить до покращеної рухливості хребта. Отже, прибирається затискач відходять від хребта кровоносних судин і нервових стовбурів.
Масаж всього тіла позитивно впливає на ЦНС — викликає приємні відчуття, знімає напругу. У підсумку – нормалізується частота пульсу та артеріальний тиск, вирівнюється емоційний стан.

 

Де і за скільки купити масажер?

 

Сьогодні масаж, як засіб збереження молодості і краси та оздоровлення, досить популярний. Є безліч методик його виконання, включаючи використання різноманітних лікувальних і косметичних засобів, масажерів, наприклад, масажерів Togu, Ляпко, Олві. Ціна масажера залежить від виду масажера, виробника, функцій на які він розрахований і багато іншого. У наших салонах Ви зможете собі підібрати і купити масажер за доступними цінами: від 30 грн. до 1000 грн.
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)