Готуємо фігуру до літа
Готуємо фігуру до літа
В наших салонах з'явилися у продажу нові товари фірми Relaxsan. Хочу зупинитися саме на них, тому що це антицелюлітні вироби для жінок - шорти, бриджі, футболки, майки і кофти. Вибір немаленький, тому кожен зможе придбати собі щось із нової продукції.
Більшість дівчат і жінок зрозуміють мої хвилювання щодо свого зовнішнього вигляду, особливо напередодні літа, пори відпусток і морів, коли хочеться виглядати підтягнуто і чарівно. Взимку організм спрацьовує на накопичення певних запасів, які осідають у наших попах і збільшених обсягах талії. Я це, зазвичай пояснюю ще і лінню, тому що розслабляєшся і дозволяєш собі більше солодощів, менше рухаєшся, тому що день маленький і, звичайно, постійно себе заспокоюєш тим, що до літа ще далеко і ще встигнеш скинути набрані зайві кілограми. Але, на жаль, виявляється це не так легко зробити....

Правильне харчування

Фітнес

Антицелюлітна білизна

Всі вироби дуже приємні до тіла, не горить і не викликають дискомфорт. Шорти кожен може вибрати, у відповідності зі своїми проблемними місцями: якщо у Вас виникли проблеми лише в області стегон, то Вам досить моделі по коліно, якщо проблемні зони є в області талії, то можна купити шорти із завищеною талією або взагалі лосини. Є також майки, які крім того, що створюють ефект втягування рельєфів фігури, також діють як антицелюлітні товари.
Напишу одразу, що носити ці антицелюлітні вироби постійно не потрібно і не бажано, особливо вночі, взагалі заборонено. Всі повинні розуміти, що одягнувши шорти або майку, Ви відразу стрункими не станете потрібно докласти і певних фізичних зусиль і обмежень у харчуванні.
У салонах «Ортокомфорт» великий вибір антицелюлітних товарів та інших товарів для краси і здоров'я – це масажери, аплікатори Ляпко, м'ячі для фітнесу, подушки Togu, тренажери, ортопедичні подушки і ще безліч інших корисних пропозицій.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)