Види тростин
Види тростин

Тростина це пристосування, що використовується людьми для поліпшення балансування при ходьбі. Тростини бувають різних форм і розмірів, і можуть бути затребувані серед колекціонерів. Деякі види тростин можуть бути використані людьми з обмеженими можливостями як милиць. Також відомо, що тростина може використовуватися як оборонна або наступальна зброя, а також може приховувати ніж або меч, як тростину з вкладний шпагою.

Види тростин, зображення - 1

Розглянемо види тростин:

Стандартна (цілісна) тростина

Така палиця виготовлена з дерева. Це безпечна опора, хоча цю тростину не просто вибрати точно під зріст хворого. Для збірки стандартної тростини по довжині, знімають наконечник, відрізають зайву частину і пристосовують наконечник назад. Подовжити таку тростина неможливо.

Тростина з Т-подібною ручкою

Дана тростина забезпечує стійкість як пацієнту в період реабілітації, так і літньої людини. Призначена для надійної опори під час переміщення на вулиці і вдома.

Складна тростина

Така тростина складається по секціях. Основна перевага цієї тростини - це простота при транспортуванні. У складеному вигляді довжина складаний тростини - приблизно 30-35 см, це дає можливість переносити її в рюкзаку або сумці.

Телескопічна палиця

Дана тростина змінюється в довжині телескопічним способом. Вона обладнана фіксуючою засувкою, яка закривається під час висунення шафта на потрібну довжину. Телескопічну палицю вважають універсальною. Розрізняють велику кількість видів телескопічних тростин.

Тростина з опорою

У вигляді телескопічної тростини виступають види з опорою на трьох або чотирьох ніжках. Опори бувають маленькими і більшими, пірамідальними і квадратними. З-за великої кількості опорних точок тростина забезпечує кращу стійкість. Як правило, її рекомендують хворим сильно ослабленим фізично, з порушеннями координації, що знаходяться на ранній стадії періоду реабілітації або перенесли інсульт.

Види тростин, зображення - 1

Тростина для сліпих

Тростина для сліпих роблять із світлоповертального світлого матеріалу. Таку тростина ще називають білою тростиною. Дана тростина– це символ сліпих у 1921 році.

Ультразвукова тростина для сліпих

Корейська компанія Primpo розробила ультразвукову тростина для сліпих. Тростина розпізнає перешкоди в діапазоні 25 градусів в горизонтальному напрямку і 50 градусів по вертикалі». Ультразвуковий сенсор реагує на об'єкти розміром до 3 см на відстані 2 метрів від людини. Про перешкоди ультразвукова тростина повідомляє вібросигналом.

Декоративна тростина

Така тростина виступає в якості аксесуара, який доповнює імідж власника тростини.

Тростина з секретом

Прогулянкові та подарункові тростини бувають з «секретом». «Секрет» тростини (рапіра, ніж, ліхтарик, фляжка, гребінець, і т. д.) знаходиться в підлогою ділянці рукоятки.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)