Інструкція з експлуатації компресійного трикотажу

Інструкція з експлуатації компресійного трикотажу:

Одягайте компресійний трикотаж вранці, до того як з'явиться можливість утворення набряків на гомілках. Якщо Ви знімаєте виріб протягом дня, то надягати його слід після 10 - 15-хвилинного відпочинку ніг. Для полегшення надягання ноги можна припудрити тальком або дитячою присипкою.
 
Зверніть увагу!
Пам'ятайте, що гострі нігті, мозолі, задирки на руках і ногах можуть пошкодити виріб.
Прикраси на руках можуть пошкодити виріб.
Рекомендується одягати компресійний трикотаж в гумових рукавичках.
Для надягання виробів з відкритим носком використовуйте спеціальний шовковий носочок, який додається до виробу.
Для того, щоб виріб правильно "сиділо" на нозі, спочатку необхідно натягнути носочок і зафіксувати п'яту, а потім вже натягувати всі изедлие.
ЯК ПРАВИЛЬНО ОДЯГАТИ КОМПРЕСІЙНИЙ ТРИКОТАЖ:
Надягніть на ступню носочок (в моделях з відкритим носком).
Виверніть виріб навиворіт. Обережно натягніть виріб на ступню і переконайтеся, що п'ята вироби правильно розташована на нозі.
Натягніть виріб масажними рухами через ногу до коліна, розтягуючи кожну ділянку. Не слід тягнути виріб із зусиллям. Остаточно розгладьте дрібні зморшки по всій довжині виробу.
Якщо Ви надягаєте колготи, натягуйте їх далі на стегна. Витягніть (якщо використовується в моделях з відкритим носком) шовковий носочок.
ЯК ПРАВИЛЬНО ЗНІМАТИ КОМПРЕСІЙНИЙ ТРИКОТАЖ:
Перш ніж знімати виріб, видаліть з рук всі прикраси. Знімати трикотаж також зручно в гумових рукавичках. Візьміть виріб за верхній край і стягуйте його вниз у напрямку до стопи. Потім акуратно зніміть п'яту і далі весь виріб.
Правила догляду за компресійним трикотажем:
Компресійний трикотаж потрібно щодня прати тільки вручну. Температура води не повинна перевищувати 30оС. В якості миючих засобів слід вибирати рідкі слаболужні шампуні.
Після прання виріб потрібно добре прополоскати в теплій воді, загорніть у рушник, злегка віджати і просушити в прохолодному місці на сухому рушнику.
Силіконові смужки гумки-фіксатор (якщо вони передбачені у виробі) потрібно берегти від попадання води. Вони будуть добре прилипати до шкіри, якщо їх протирати бавовняною тканиною, змоченою звичайним спиртом.
 
Зверніть увагу!
Компресійний трикотаж не можна кип'ятити, відбілювати, вичавлювати, гладити і сушити на батареях, поблизу нагрівальних приладів і під прямими променями сонця.
Неприпустимо використання хімічних розчинників, які пошкоджують виріб.
Прання і віджим виробів в пральних машинах будь-якого типу заборонена.
Не слід зволікати і обрізати технологічні кінці ниток всередині виробу.
 
 
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)