Як підібрати дитині правильну взуття?

Дитячий, зростаючий організм вимагає постійної уваги, адже саме в дитинстві формуються правильні звички, спосіб життя і закладаються основи здоров'я всього організму. Дитячі ортопедичні сандалі, туфлі і черевички запобігають розвитку плоскостопості ще в ранньому дитячому віці, а також допомагають сформувати правильну ходу. Широкий вибір нашого інтернів-магазину дозволяє вибрати вам не тільки якісне взуття, але модель, що відповідає вашому смаку.

Дитяча ніжка стає дедалі більше, тому взуття, яку носить дитина потребує серйозної уваги. Дитячі ортопедичні туфлі зовні практично нічим не відрізняються від звичайного взуття, представленої в модних дитячих магазинах. Але при цьому воно мають цілу низку корисних функцій, які допомагають правильному розвитку дитячої стопи, запобігають розвитку плоскостопості.
Саме використання неякісного взуття зробленою без урахування перерахованих аспектів провокує виникнення більшості хвороб стопи і ніг.
Як підібрати дитині правильне взуття?
1. Коли дитина тільки починає ходити.
На початку науки ходіння дитині для ходьби необхідні м'які еластичні черевички з укріпленою стабільної п'ятою. Обов'язково повинен бути широкий ніс, для вільного розташування пальців ніг. Підошва повинна бути еластичною і нековзною. Таке взуття не повинна мати каблук і ортопедичні устілки (за винятком випадків, коли це прописав лікар).
2. Коли дитина вже ходить.
Дитині, яка вже самостійно ходить, можна купувати і сандалики і черевички. Дуже важливо, щоб ця взуття було зі стабільним задником і підтримувала стопу з боків. Підошва повинна запобігати западання середній частині стопи. Каблук повинен стабілізувати взуття. Черевик повинен бути більше, ніж стопа дитини, приблизно на 1 см. Носок високий і широкий. Взуття для дитини повинна бути ТІЛЬКИ з натуральної шкіри.
3. Правильні розміри.
У віці 12-30 місяців, взуття дитині потрібно міняти кожні 3 місяці. У віці від 3 до 6 років - кожні 4-6 місяців. Взуття дитині потрібно купувати на 1см довше, ніж довжина стопи дитини, але не більше, тому що велика взуття призводить до нестабільності стопи, внаслідок чого у дитини з'являється неправильна хода і зміни в поставі.
Особливості правильного взуття:
Взуття виготовлене за спеціальною Технолония, завдяки якій забезпечується правильний розвиток ноги дитини в період росту.
Верх взуття: Виготовлений з натуральної м'якої шкіри. Конструкція кріпильних елементів дозволяє зафіксувати стопу дитини. Жорсткий задник, який попереджає деформацію сторі. М'які внутрішні шви.
Носок: Широкий і високий носок взуття забезпечує правильне вільне положення пальців ноги.
Підошва: Гнучка, нековзна, товщина підошви амортизує стопи від зовнішніх впливів при ходьбі. у взутті є каблук Томаса, який забезпечує профілактику плоскостопості та правильний розвиток стопи.
Каблук: Висота каблука відповідає віку дитини: "перші кроки" - без каблука, до 3 років - висота каблука до 0,5 см, до 6 років - 1 см, до 12 років - до 1,5 см, старше 12 років - до 2 см
Задник: Жорсткий, що запобігає деформації стопи. Задник розташований строго перпендикулярно до підошви.
Ортопедичне взуття для дітей від нашого інтернет-магазину проізводітcя з екологічecкі чіcтих мaтeріaлов. Виготовлена ​​вона з урахуванням фізіологічecкіх оcобeнноcтeй стоп рeбeнкa. Дитячу ортопедичне взуття купити і замовити в нашому магазині досить просто.
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)