Що таке променевозап'ястний ортез?

Променевозап'ястні ортези допоможуть швидко відновитися після травм і операцій. ці вироби забезпечують надійний захист і фіксацію суглоба або пальців кисті руки. Показання до застосування лучезапястного ортеза - це іммобілізація суглоба, запалення сухожильно-зв'язкового апарату, пошкодження зв'язок, артрит, артроз і багато іншого. Перед тим як вибрати відповідне виріб, необхідно пройти медичне обстеження у лікаря, який допоможе підібрати підходящий спосіб фіксації.

В результаті травмування лучезапястного суглоба, а також після проведення операцій на руці, необхідна надійна фіксація суглоба, в цьому випадку накладається бандаж на променезап'ястковий суглоб. Забезпечуючи стабільність кисті руки променезап'ястковий бандаж також забезпечує надійний захист суглоба при розтягненнях, вивихах, ударах а також з метою профілактики захворювань суглобів.
Зв'язковий апарат кисті руки дуже складний, тому лікування травм лучезапястного суглоба буває дуже складним і вимагає багато часу, тому застосування ортеза на променезап'ястковий суглоб в подібних випадках просто необхідно. Променевозап'ястні ортези покликані зменшити час реабілітації після отриманої травми, а також значно знизити больові відчуття. Застосовується відріз на променезап'ястковий суглоб як при гострих ушкодженнях зап'ястя, що супроводжуються значними больовими відчуттями, так і при перенапруженні зап'ястя внаслідок його надмірного використання.
Лучезапятсний бандаж і ортез вам не важко буде купити в нашому інтернет-магазині. Використання при фізичних навантаженнях лучезапястного ортеза допоможе уникнути ряду проблем з суглобом і убезпечити вас від переломів і вивихів. Фіксатори зап'ястя, ортез променезап'ястковий жорстко і при цьому м'яко фіксують пошкоджену ділянку.

Ортез кисті відмінно забезпечує іммобілізацію кисті руки в зручному положенні, здійснюючи при цьому опору для пальців кисті. Ортез лучезапястного суглоба для іммобілізації кисті відрізняється своєю легкістю і гігієнічними характеристиками матеріалу. Значно зменшуючи больовий синдром при травмах, також захищає від розвитку деформації суглобів кисті.

Допомога у виборі лучезапястного ортеза надають наші менеджери, які детально відповідять на всі питання, що цікавлять. Ми індивідуально підходимо до кожного клієнта і підбираємо виріб, який допоможе швидко відновити працездатність руки. Якщо вам потрібно купити фіксатор зап'ястя або ортез променезап'ястковий, просто зателефонуйте нам. Наші менеджери допоможуть підібрати фіксатори зап'ястя, і купити бандаж променезап'ястковий ви зможете в лічені хвилини.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)