Плечові бандажі - незамінні!

Плечові бандажі незамінні після ушкоджень зв'язкового-м'язового апарату, запалення сухожиль і багато чого іншого. В нашому каталозі представлені вироби різних моделей - це і марлеві, що лімітують, підтримуючі засоби фіксації. Марлеві і лімітують плечові бандажі зазвичай застосовуються після операцій, субкапітальние переломів, вивихів, пошкодження зв'язок. Підтримуючі засоби фіксації служать для розвантаження суглобів, закріплення верхньої кінцівки і використовуються при ударах, вивихах, часткових пошкодженнях зв'язок, артритах, артрозах і інших подібних захворюваннях.

Фіксатор плеча, ортез плечовий, променезап'ястковий ортез використовують після операцій на плечовому суглобі (переломи шийки плеча), а також при частих вивихах плеча і зап'ясть. Плечовий пояс використовується при вивихах, розтягненнях, пошкодженнях суглобів та інших травмах плеча. Широко застосовується бандаж на плечовий суглоб не тільки при травмах плеча, а й таких захворюваннях суглобів як артрит, артроз, періартрит, плескіт і інших захворюваннях. Підтримує плечовий пояс надійно фіксує руку і плечовий суглоб і допомагає зняти м'язову напругу і запобігти хворобливі відчуття. Більш надійною фіксацією мають марлеві плечові бандажі, при переломах допомагають стабілізувати руку разом з корпусом. Таким чином, при такій надійної фіксації відбувається швидке одужання. Так як носити такий бандаж безперервно потрібно тривалий час, то важливий також комфорт і гіппоаллегенность матеріалів. Бандажі виготовляються виключно з натуральних матеріалів і проходять перевірку на гіпоалергенних.
Косиночная плечовий пояс застосовується при нескладних травмах плеча, розтягненнях, ударах і вивихах плеча, ліктя або кисті, коли необхідно зберегти рухливість суглоба, але знизити навантаження. Завдяки регулюючим ременів вибирається оптимально комфортне положення.
У нашому інтернет-магазині представлені всі види плечових бандажів, тому вибрати потрібний саме для вас не складе особливих труднощів.
Люди, що ведуть активний спосіб життя, напевно знають, що розтягування м'язів плечового відділу - є дуже поширеною травмою. І якщо ви все-таки таку отримали, то повернутися в робочий стан, як правило, хочеться якнайшвидше. Крім зігріваючих мазей, непосильну допомогу в період реабілітації після такого роду травм надають плечові ортези. Головним чином, травмовані м'язи і зв'язки повинні бути надійно фіксовані і захищені від перевантаження. Домогтися цього ефекту можна тільки використовуючи ортез на плечовий суглоб. Еластичний плечовий ортез, виготовляється зі спеціальних матеріалів, які не тільки надійно фіксують суглоб, але і забезпечують зігріваючий ефект.
Дуже часто подібний еластичний ортез на плечовий суглоб рекомендують використовувати спортсменам - тенісистам під час тренувань, щоб уникнути отримання травм і розтягуванні м'язів. Але підтримувати м'язи в тонусі потрібно не тільки спортсменам, тому кожна людина може убезпечити себе від перенапруги плечового суглоба.
У мережі магазинів "Ваше здоров'я" Ви зможете придбати будь-який товар за доступними цінами.
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)