Критерії вибору ліжок

Медичні ліжка - невід'ємна, важлива і необхідна пристосування, призначене для людей, яким доводиться багато часу проводити прикутими до ліжка. Такі ліжка стануть незамінними помічниками при лікуванні, і за лежачими хворими, і за інвалідами та престарілими. Завдяки багатофункціональним лікарняних ліжок, лікарі, які доглядають за хворими, або спостерігають за ними, можуть це робити з легкістю.
Якщо Ви отримали серйозну травму або страждаєте від важкої хвороби, медичний аспект стає для Вас дуже важливим. Коли Ви потрапляєте в лікарню або будинок престарілих, є певні речі, без яких Ви просто не зможете обійтися.Однією з найбільш значущих речей стає медичне ліжко. Купити ліжка за доступними цінами у Києві або з доставкою по Україні Ви зможете в нашім магазині.
Основні аспекти догляду за лежачими хворими:
- комфорт і зручність
- гігієна
- профілактика пролежнів.

На що потрібно звернути увагу при покупці медичної ліжка? Сучасні медичні ліжка прості в налаштуванні і використанні. Одним з переваг такого ліжка є її дивовижна міцність, деякі моделі витримують навантаження до 250 кілограм. Це є важливим аспектом гарного догляду в будь-яких умовах.
Звичайно, не останнім показником є безпека хворої людини. Ліжка сконструйовані таким чином, що Ви можете не переживати з приводу того, що хвора людина може, наприклад, впасти з неї, додаткові бічні планки вбережуть його від цього.
Привабливий зовнішній вигляд ліжка, дозволить розмістити її у Вашому будинку, без малоприємного привнесення лікарняному атмосфери у Ваш інтер'єр. Унікальний дизайн буде приємний не тільки для хворого, але і для його рідних і близьких людей.
Ще один вибір, який Вам буде необхідно зробити: електричний або механічний привід. Електрична версія набагато простіше у використанні. Ліжко буде підніматися або опускатися від одного дотику до кнопки. Але, звичайно, електричні моделі коштують дорожче. Так, що якщо Вам необхідно заощадити гроші, механічні ліжка можуть стати для Вас відмінним варіантом. Але будьте обережні - доглядає повинен володіти достатньою силою, щоб вручну піднімати і опускати ліжко.
Тим людям, які змушені доглядати за хворими, було б непогано розглянути можливість придбання електричної медичної ліжка для своїх підопічних.
Ось шість переваг цього медичного обладнання:
• Медичні ліжка з електроприводом більш зручні для пацієнта. Голова і ноги можуть бути розташовані максимально комфортно. Наприклад, якщо ноги набрякають від великої кількості споживаної рідини, Ви можете підняти нижню секцію, забезпечивши тим самим відтік рідини. Якщо у хворого проблеми з диханням, підвищення ліжка з легкістю дозволить йому вирішити цю проблему і при цьому забезпечить спокійний сон.
• Електричні ліжка хворому забезпечують деяку незалежність. Якщо він хоче сісти, щоб подивитися телевізор або поїсти, йому досить натиснути на кнопку, щоб прийняти зручне положення. Тепер немає необхідності кликати доглядає людини з будь-якого приводу. Якщо хворий хоче встати з ліжка, він може опустити ліжко до необхідного положення і вставати з неї по мірі необхідності.
• Електричні ліжка знімають необхідність фізичного напруження з доглядає людини.
• Медичні ліжка з електроприводом забезпечують додаткову терапію. Деякі моделі можуть забезпечити масаж, дуже корисний, особливо при легких захворюваннях.
• Електричні ліжка підвищують рівень догляду на дому. Медичні працівники проходять навчання на професійному обладнанні. Вони будуть почувати себе більш впевнено, якщо Ви надаєте в їх розпорядження дійсно якісну медичну техніку.
• Медичну ліжко з електроприводом набагато легше перепродати. Коли у Вас зникає необхідність у послугах медичної ліжка, Вам буде простіше перепродати модель з електроприводом, ніж звичайну механічну. Мало знайдеться бажаючих возитися з ліжком з налаштуванням і люди швидше віддадуть перевагу простоту електричної моделі.

В магазині «Ваше Здоров'я» представлений величезний вибір різних моделей медичних ліжок! Якщо є труднощі у виборі - телефонуйте, і ми вас проконсультуємо.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)