Топ-10 найкращих бандажів на коліно: рейтинг 2021-2022 року
Топ-10 найкращих бандажів на коліно: рейтинг 2021-2022 року
Представляємо вам топ бандажів на коліно, щоб ви мали уявлення і про найкращі ортези.
 
Речі, про які варто пам'ятати:
 
У людини, яка розірвала зв'язку передньої хрестоподібної зв'язки, у 15 разів вищий за ризик вторинної травми!
Жінки у 2-10 разів частіше страждають від пошкодження ПКС.
Ризик пошкодження зв'язок ПКС в іншому коліні вдвічі вищий, ніж у коліні після реконструкції ПКС.
 
Пов'язка на коліно DonJoy GenuForce
 
Наколінник DONJOY GENUFORCE з інтелектуальним профілем компресії забезпечує помітний комфорт при носінні та знижує тиск на коліно. Силіконові виступи на внутрішній стороні забезпечують нековзна посадку і, таким чином, забезпечують першокласну фіксацію навіть при постійному русі.
 
Еластичний колінний бинт Orliman Sport
 
Найкращі бандажі на коліно з Іспанії. Еластичний колінний бинт Orliman Sport є колінним бинтом анатомічної форми, який оптимально знімає навантаження з коліна і коліна і стабілізує його. Еластичний колінний бинт Orliman Sport також оснащений кільцеподібною еластичною подушечкою, яка повністю покриває коліно і забезпечує тривалий масаж від навколишніх вусиків.
 
Інформація про продукт Orliman Rodisil
 
Наколінник Orliman Rodisil один із найзручніших наколінників в асортименті наколінників для колін, а з коліном бувають проблеми. Наколінник Orliman Rodisil призначений для в'язкопружної особливої форми, призначеної для вбудованого коригувального елемента коліна. Орлімен входить до рейтингу бандажів на коліно.
 
Пов'язка на коліно medi Genumedi
 
Біль у колінній чашці може мати безліч причин: травми, подразнення від надмірного навантаження чи операцій, легкий артроз, артрит чи легка нестабільність. Пов'язка на
коліно Genumedi - найкращий фіксатор коліна. Вона може ефективно полегшити ці симптоми. Секрет криється в м'якій силіконовій подушечці надколінка, яка ніжно масажує колінну чашечку і знімає тиск на колінну чашечку під час руху.
 
Пов'язка колінна Medi Genumedi silver
 
Колінний бинт Medi Genumedi з м'якою силіконовою подушечкою надколінка та безшовним трикотажем Climatherm зручний у носінні завдяки тому, що колінна чашка прямує без тиску. Колінний бинт Genumedi виготовлений із міцного компресійного трикотажу та нековзного бічного матеріалу, який запобігає хворобливим звуженням у підколінній западині та ефективно масажує хворобливі ділянки. Пов'язка від Меді також потрапила до топ бандажів для коліна.
 
Пов'язка на коліно Bauerfeind GenuTrain
 
Колінний бандаж Bauerfeind GenuTrain з інтернет-магазину медичних товарів забезпечує підтримку, якщо ваше коліно болить, опухло або почувається нестабільним. Активна підтримка від Bauerfeind Genutrain має знеболювальну дію, стабілізує суглоб і сприяє швидкій мобілізації.
 
 
Колінний ортез з бічними ніжками та подушечкою надколінка Varitex
 
Стабілізатори ВАРІТЕКС - найкращі бандажі для колінного суглоба з Туреччини.
Виготовлені з неопрену з підкладкою з бавовняної махри. Це суміш, що добре вбирає вологу. Він запобігає намоканню шкіри, забезпечує чудовий комфорт і запобігає зісковзуванню бандажа з ноги. Для лівої чи правої ноги. Стабілізатор 823 ідеально підходить для лікування деформацій, розтягувань, нестабільності колінного суглоба та вивихів.
 
Наколінник, стабілізатор BAUERFEIND SoftTecGenu
 
Положення осі обертання в колінному суглобі варіюється від людини до людини. Ось чому колінний ортез SofTec Genu має «розумні» бічні шини. Вони автоматично підлаштовуються під особисту вісь обертання. Це знижує навантаження на коліно і означає, що бандаж слідуватиме кожному правильному вашому руху. Це робить його дуже популярним серед спортсменів високого рівня, офіційно схвалила використання наколінника SofTec Genu на спортивних змаганнях. На сайті вказана ціна бандажу.
 
ТОРОС-ГРУП Наколінник
 
Реабілітаційний період після гіпсової пов'язки. Застосовується за рекомендацією лікаря після складних оперативних втручань. Носиться безпосередньо на тілі або спідній білизні, застібається збоку на липучку.
 
Вибирайте не лише за характеристиками товару, а й за вартістю.
 
 
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)