Як довго і часто ходити в ортопедичному взутті?
Як довго і часто ходити в ортопедичному взутті?

Підвищена стомлюваність ніг, напруга і набряклість в кінці дня, - знайома картина? Тоді ця стаття для вас. На жаль, сьогодні мало хто може похвалитися здоров'ям опорно-рухового апарату і красивою, правильною поставою. А все починається зі здоров'я стоп, правильного їх формування з дитинства. Мало хто з сучасних людей можуть собі дозволити часто побродити босоніж по піску, траві або морської гальки. Ми затиснуті в рамки сучасного шаленого ритму життя, все робимо на бігу і в поспіху часто не замислюємося про профілактику. Помічаємо проблему лише тоді, коли вона вже проявила себе і заважає нам повноцінно жити і працювати. Лікарі-ортопеди краще за інших знають про проблеми стоп і про те, як їх вирішити. Ортопедичне взуття вже давно відмінно зарекомендувала себе як лікувальний і профілактичний засіб при таких проблемах як:

  • поздовжнє і поперечне плоскостопість; Як довго і часто ходити в ортопедичному взутті?, зображення - 1
  • клишоногість;
  • вальгусное викривлення пальців стопи;
  • діабетична стопа;
  • утворення «кісточок» на ногах;
  • варикозне розширення вен;
  • мозолі і натоптиші;
  • стопи різного розміру та інших.

Як ходити в ортопедичному взутті?

Призначення ортопедичного взуття - полегшити навантаження на ноги при ходьбі, зафіксувати стопу в правильному положенні для корекції порушень, тобто зробити більш комфортним весь час перебування людини на ногах. Тому, перш за все, таке взуття повинна бути зручною. Для цього важливо правильно підібрати розмір і повноту, стежити, щоб нога не бовталася у взутті, але і не була занадто здавлена - це може порушити кровообіг.

Як довго можна ходити в ортопедичному взутті?

Як довго і часто ходити в ортопедичному взутті?, зображення - 2 Відповідь на це питання залежить від конкретної ситуації кожного. Якщо ортопедичне взуття потрібна для профілактики, то її носять при підвищених фізичних навантаженнях на стопи, при тривалій ходьбі і ходьбі по пересіченій місцевості, заняттях спортом. Якщо ж вже є проблема, то тривалість носіння залежить від діагнозу. Деякі носять від декількох місяців до декількох років. Є люди, яким доводиться носити таке взуття все життя. Так що тут все дуже індивідуально і рішення повинен приймати лікар-ортопед. Він же вирішує питання і про те, як часто ходити в ортопедичному взутті.

Де купити

Купувати ортопедичне взуття потрібно в спеціальних салонах або магазинах ортопедичних товарів. Там Вам гарантовано продадуть сертифікований і якісний товар. Ортопедичне взуття в інтернет-магазінеот Ортосалонов буде також правильним рішенням. Кваліфіковані консультанти допоможуть розібратися в різноманітті моделей і підібрати те, що потрібно саме Вам.

Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)