Як визначити розмір дитячого ортопедичного взуття?
Як визначити розмір дитячого ортопедичного взуття?
Важливо знати - як підібрати розмір дитячого ортопедичного взуття, якщо зробити це неправильно, взуття доставить дискомфорт при русі для дитини, а супінатор і задник не зроблять належного ортопедичного ефекту. Дитяча стопа формується до 8 років, до цього віку необхідно враховувати крихкість будови стопи. Щоб взуття не стискала ногу малюка, потрібно проводити виміри кожні 2-3 місяці. Орто взуття для дітей не повинна залишати почервоніння, мозолів і потертостей після її носіння.

Як визначити розмір дитячого ортопедичного взуття

Для початку слід правильно виміряти довжину стопи, щоб підібрати взуття. Довжиною стопи прийнято вважати лінію від крайньої точки п'яти до крайнього виступу великого пальця. Проводити вимірювання не рекомендується в лежачому і сидячому положеннях. Такі результати будуть неправдиві. Поставте дитини рівно і робіть все за планом: Як визначити розмір дитячого ортопедичного взуття?, зображення - 1
  1. На підлозі розмістіть аркуш паперу.
  2. Попросіть малюка встати на лист, перевірте, щоб всі точки стопи щільно прилягали до паперу.
  3. тримайте ручку перпендикулярно, змальовуючи силует ніжки. Починайте з середини п'яти по внутрішній стороні.
  4. За крайнім обхвату виміряйте довжину стопи.
  5. Повторіть ті ж маніпуляції з іншою ніжкою.
Між двома величинами, якщо вони різні, вибирайте більшу цифру, округляючи в більшу сторону.
До отриманої цифри потрібно додати 0,5 см. Отримане число запишіть, і додайте до нього ще 0,5 см. Знайдіть обидва значення в розмірній сітці, яка визначає розмір по сантиметрам. Розмір між двома отриманими значеннями і буде оптимальним для вашого малюка. Якщо довжина стопи дитини підходить відразу до двом розмірам, робіть вибір, виходячи з повноти ніжки. Для худого - вибирайте менший розмір, для повної ноги беріть більший.

Розміри ортопедичної дитячого взуття

Для визначення розміру використовують метричну і штіхмассовую систему. За метричної, обчислення проводять по довжині ступні в сантиметрах, крок в різних розмірах дорівнює 0,5 см. Другий варіант передбачає різницю між розмірами взуття в 1 штих, він дорівнює 0,66 см.
Для визначення розміру додайте до довжини стопи потрібний запас і розділіть суму на 0,66. Правильно зорієнтуватися допоможе таблиця розмірів ортопедичної дитячого взуття. Кожен виробник має індивідуальну таблицю, в якій вказана довжина стопи в сантиметрах і відповідний їй розмір взуття.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)