Як правильно вибрати ортопедичне взуття дорослому?
Як правильно вибрати ортопедичне взуття дорослому?
Плоскостопість, болі в спині, неправильна постава - найпоширеніші проблеми опорно-рухового апарату серед дорослих. Тому то, як правильно вибрати ортопедичне взуття дорослому, необхідно знати кожному. У 90% випадків плоскостопість є наслідком носіння неправильного взуття.

Як вибрати ортопедичне взуття для дорослого

За допомогою методів діагностики визначають явні і неявні деформації, відхилення в розвитку стопи. Ортопедичне взуття повинна ідеально підходити під форму і розмір стопи. Легка і еластична з міцного матеріалу, що не деформується в процесі використання. Як правильно вибрати ортопедичне взуття дорослому?, зображення - 1
Верхня частина повинні бути з високоякісної м'якої шкіри. Для виготовлення задників і бічних частин іноді застосовують шкіру підвищеної жорсткості. При виборі взуття для профілактики хвороб стоп, необхідно звернути увагу на:
  • назва і репутацію бренду, матеріали та комплектуючі для виробництва взуття, необхідні сертифікати якості та відповідність вироби гігієнічним нормам;
  • Не носіть взуття після когось;
  • купуйте вироби в спеціалізованих точках продажу;
  • 2 пари - рекомендоване мінімальне кількість взуття на кожен сезон.

Як виглядає доросла ортопедичне взуття

Багато асоціюють ортопедичне взуття зі старомодними, грубими, неакуратними черевиками. Це неправильний стереотип, багато моделей виглядають так само як і звичайні туфлі, кросівки.
Щоб мати уявлення, як виглядає спеціальне взуття, необхідно згадати, які проблеми виникають найчастіше, через тривале носіння взуття. Плоскостопість, деформації великого пальця, хвороби суглобів і відділів хребта, мозолі. Відштовхуючись від цього, взуття повинна бути просторою, що не стискати пальці, не перешкоджати нормальному кровообігу в кінцівках.
Вибирайте моделі тільки з натурального матеріалу - шкіра, нубук, замша. Перед тим, як вибрати доросле ортопедичне взуття переконайтеся, що на ній немає жорстких швів і стиків. Відсутність жорсткого задника, широкого носка говорить про неякісне виробі.

Де купити

Ви зможете самостійно придбати вподобану модель ортопедичного взуття через інтернет-магазин ortocomfort.ua з доставкою по всій Україні. Тут ви знайдете якісні вироби зарубіжних і українських виробників, які відповідають стандартам і пройшли всі перевірки. Тут стильна орто взуття для дорослих за доступною ціною.
Для зручності є можливість проконсультуватися з фахівцем, з приводу індивідуальних потреб кожного клієнта. Ви зможете вибрати взуття, яка підходить за розміром, жорсткості і вартості.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)