Як правильно носити колготки для вагітних?
Як правильно носити колготки для вагітних?
Не секрет, що в період вагітності жіночий організм зазнає істотних змін. Зі збільшенням маси тіла і кількості рідини в організмі навантаження на ноги зростає в рази. Тут на допомогу майбутнім мамам прийдуть еластичні компресійні колготки. А ми підкажемо, як правильно носити компресійні колготки для вагітних.
Такі колготки щільні, еластичні, складаються з двох частин. Нижня частина виробу призначена для правильного перерозподілу тиску на вени і судини ніг. Верхня частина колготок складається з сітчастою вставки. Вона не чинить тиску. Її завдання підтримувати живіт і не давати сповзати колготкам.
Розберемося спочатку для чого ж вони потрібні? Перш за все, щоб розподілити тиск на судинні стінки і венозні клапани, які послаблюються і розтягуються під дією гормону прогестерону, який відповідає за розслаблення гладкої мускулатури судин. Колготки для вагітних, у силу своїх еластичних властивостей, перешкоджають розтягуванню стінок судин, при цьому зменшують набряки, прибирають біль і важкість у ногах, не дають розвинутися варикозу вагітних.

Як правильно носити колготки вагітним на ранніх і пізніх термінах? Як правильно носити колготки для вагітних?, зображення - 1

Фахівці рекомендують в першому триместрі вагітності носити колготки 1 класу компресії. Якщо з часом з'являються набряки і важкість або біль в ногах. рекомендується переходити на колготки 2 класу компресії Цей клас компресії підходить для другого і третього триместру вагітності, коли істотно збільшується вага, і, відповідно, навантаження на судинну сістему.Такіе колготки забезпечують досить сильну затяжка, тому краще проконсультуватися з лікарем.

Як носити вагітним компресійні колготки протягом дня?

Найкраще надягати колготки з ранку, тільки прокинувшись, так як в цей час з-за відсутності навантаження, набряк ніг мінімальний. Щоб уникнути розтягування вен, колготки потрібно носити не менше 5-6 годин на день. Увечері колготки необхідно знімати, щоб дати відпочинок ногам.

Як носити колготки для вагітних і правильно одягати їх?

Медичні компресійні колготки виготовляють, з огляду на анатомію ніг. Тому розміри звичайних повсякденних і лікувальних компресійних колготок часто не збігаються. Для того, щоб отримати лікувальний ефект, дуже важливо правильно підібрати розмір еластичних колготок. Виробники, як правило, надають таблицю розмірів на виробах Якщо ваші мірки відповідають зазначеним у таблиці - це ваш розмір. Правильно підібрані колготки повинні щільно облягати ногу, це забезпечує лікувальний ефект. Через щільності їх досить складно надягати. Це легше зробити, надівши на руки латексні рукавички, при цьому, попередньо знявши прикраси. Потім, потрібно розправити колготки і, акуратно зібрати на руку. Натягувати потрібно починаючи з пальців, які не перекручуючи. Якщо складно натягнути вище коліна, потрібно прилягти і, продовжуючи натягувати, піднімати корпус в міру необхідності. Існують і спеціальні пристосування для одягання компресійного білизни. Вони називаються батлерами.
 
 
 
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)