Що значить стабілізуюче ортопедичне взуття
Що значить стабілізуюче ортопедичне взуття
Різне ортопедичне взуття, представлена на сайті інтернет-магазину може бути призначене для різних порушень - вальгусна, варусна деформації, Х-подібна постановка ніг, поздовжня, поперечна, комбінована плоскостопість. Отже, неправильно обрана модель не буде надавати необхідного результату, а в деяких випадках може посилити вже існуючу проблему. Тому треба звернутися до фахівця, який після ряду досліджень визначить вид та інтенсивність порушення і підкаже, яку саме взуття з ортопедичними властивостями необхідно придбати.
Для жорсткої фіксації голеностопа використовують стабілізуючі моделі. Що значить стабілізуюче ортопедичне взуття можна дізнатися у консультанта ортопедичного салону.
Це моделі, які забезпечують жорстке зміцнення ноги в правильному положенні, запобігаючи таким чином підвертання, неправильну постановку, травматизм. Ці туфлі відрізняються від звичайних туфель з ортопедичними властивостями, які не мають підвищеного задника.
Знаючи, для чого потрібна стабілізуюче ортопедичне взуття, можна правильно підібрати модель, розмір і правильно його носити.
Стабілізуюче взуття використовується при плосковальгусной деформаціях, плоскостопості, патологіях неврологічного характеру, які можуть бути наслідком перенесеного поліомієліту, при порушеннях, обумовлених церебральним паралічем і при інших порушеннях, коли необхідна жорстка фіксація.
Що значить стабілізуюче ортопедичне взуття, зображення - 1
Особливості конструкції стабілізуючого взуття наступні:
  • Жорсткий задник і берці певної форми, які виконуються зі спеціального термопласта, дозволяють жорстко зафіксувати задній відділ стопи та голеностоп. Завдяки цій особливості, підвищується стійкість, нога не підвертається, стопа знаходиться в правильному анатомічному положенні;
  • Завищений підносок в закритих моделях забезпечує додатковий захист пальців;
  • Підошва з матеріалів достатньої жорсткості, які захищають стопу від ударних навантажень, але при цьому згинаються, не створюючи передумов для формування плоскостопості;
  • Стабілізуючі моделі виконуються з натуральних матеріалів, завдяки чому всередині взуття створюється оптимальний мікроклімат, немає умов для розвитку грибка.
Розібравшись, що таке стабілізуюче ортопедичне взуття, Ви зможете зробити правильний вибір. Якість взуття можна перевірити в такий спосіб:
  • Жорсткість берця визначається натисканням 2-ма пальцями. Задник не повинен деформуватися;
  • Підошва повинна згинатися, але тільки в тому випадку, коли прикладено невелике зусилля;
  • Усередині туфель не повинно бути грубих швів, нашивок та аплікацій.
При виборі взуття, треба дуже уважно його оглянути, перевірити усіма вище описаними способами, адже неякісне взуття не чинитиме необхідного дії.
 
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)