Лікування розтягнення зв'язок гомілкостопу
Лікування розтягнення зв'язок гомілкостопу
Гомілкостоп - це один з найбільш вразливих суглобів людини, так як на нього припадає тиск всієї ваги тіла при ходьбі, і будь-який необережний рух може привести до розтягування та розриву зв'язок. Для захисту гомілкостопа при підвищених навантаженнях, а також при артритах, артрозах і інших захворюваннях використовують спеціальний бандаж. Щоб правильно вибрати бандаж при розтягуванні зв'язок гомілкостопу, треба знати, які вони бувають:
  • М'які гомілкостопи в формі панчохи з еластичної тканини використовують для профілактики ушкоджень і для фіксації суглоба при незначних травмах;
  • Бандажі посилені жорсткими вставками, стяжками та застібками, використовують при артритах, артрозах, нестабільності суглоба та в ході реабілітації після травм і операцій;
  • Гомілкостопний ортез , що забезпечує жорстку фіксацію, завдяки спеціальним вставкам з пластику та металу, необхідний при серйозних травмах. Оснащений багаторівневими стяжками та застібками, що забезпечують надійну фіксацію конструкції на гомілкостопі.
 
Як лікувати розтягнення зв'язок гомілкостопу визначає травматолог, так як крім носіння бандажа або ортеза до складу консервативного лікування входить лікарська терапія, лікувальна фізкультура та фізіотерапевтичні процедури. Самостійно можна використовувати тільки м'який бандаж, який забезпечує незначну фіксацію, не обмежуючи рухів. Використовуючи такий бандаж, людина може ходити та навіть виконувати нескладні вправи.
 
Фіксатор від розтягнення зв'язок гомілкостопу виготовляється з еластичної тканини, до складу якої входить велика кількість бавовни. Тільки правильно підібраний бандаж може забезпечити правильний тиск, не перетискаючи судини і не порушуючи мікроциркуляцію крові. Занадто великий бандаж, навпаки, не чинитиме тиску необхідної сили, а отже не буде фіксувати ушкоджений суглоб.
Фахівці ортосалону допоможуть підібрати бандаж, зщо відповідає індивідуальними розмірами користувача.
 
 
 
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)