Як довго потрібно носити коректор постави?
Як довго потрібно носити коректор постави?

Граціозні рухи, гордо піднята голова і шикарний вигин шиї - обов'язкові компоненти правильної постави. Шкода, що значна більшість населення сутулиться під час пересування або сидячи за робочим столом. Неправильна постава загрожує здавленням внутрішніх органів, розвитком захворювань опорно-рухової системи, погіршенням роботи зорового аналізатора і порушенням дихання.

Усунути проблему можна за допомогою різних ортопедичних пристосувань. Як надягати і як довго носити коректор постави? Коректор постави фіксує хребетний стовп в фізіологічно правильному положенні, що нагадує букву «S» і утримує такий стан тривалий час.

 

Основні правила

Основним правилом носіння є регулярність. Важливо не робити перерв під час курсу корекції постави, адже хребет не звикне до фіксованого положення, і сутулість повернеться у ваше життя.

Щоб розібратися, як довго носять коректор постави, варто звернути увагу на те, що коректори не призначені для активного носіння. Надійна фіксація хребта не може здійснюватися під час активної фізичної діяльності. Лікарі настійно рекомендують усвідомити, що коректор постави потрібно в обов'язковому порядку знімати перед сном. Під час сну м'язи повинні перебувати в розслабленому стані.

Перед придбанням коригуючого пристосування варто відвідати кабінет ортопеда-травматолога. Саме він підкаже, який вид ортопедичної продукції необхідно купити і як довго потрібно носити коректор постави. Не нехтуйте рекомендаціями лікаря, адже це дозволить ефективно використовувати коректор постави і не нашкодити своєму здоров'ю.

 

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)