Як мити ортопедичні устілки?
Як мити ортопедичні устілки?

Незручне взуття, тривале перебування на ногах, непомірні навантаження на стопу надають згубну дію на кістково-м'язовий апарат нижньої кінцівки і є причиною патологічних змін зводу стопи. Тяжкість і набряки в ногах, судоми, відчуття печіння, болю в області хребетного стовпа і загальний дискомфорт повинні стати тривожними дзвіночками. Якщо такі симптоми супроводжують вас кожен день, то необхідно подбати про здоров'я ніг і придбати ортопедичні устілки .

 

Особливості догляду

Щоб устілки виконували свої прямі функції, надавали коригуючий ефект і зберігали гігієнічність, варто стежити за чистотою виробів. Кожен тип виробів потребує певного догляду, і щоденної уваги. Люди цікавляться, як прати ортопедичні устілки? Кожен матеріал по-різному реагує на засоби для чищення. Устілки виготовляють з таких матеріалів:

  1. Натуральні - шкіра, замша, нубук, корк. Такі вироби міцні, що сприяє тривалому терміну експлуатації. Найчастіше, з натуральних матеріалів виготовляють устілки, призначені для лікування;
  2. Синтетичні полімери - гума, поліетилен. Не відрізняються довговічністю.

Так, як вироби використовуються щодня тривалий час, то покупці повинні знати правила, як мити ортопедичні устілки. Основа виробів виготовляється з міцних матеріалів, а процесам забруднення і зношування схильне лише покриття. Догляд повинен бути спрямований на область, яка стикається з тілом. Прати ортопедичні устілки тільки вручну. Полоскати без різких рухів. При догляді за устілками варто забути про віджим виробів і сушці під прямими сонячними променями.

 

Які доглядаючі та чистячі засоби використовувати?

Ортопедичні устілки допомагають правильно розподіляти навантаження і зберігати фізіологічне положення склепінь стопи. Як і звичайні устілки, ортопедичні вимагають належного догляду.

На питання, чим чистити ортопедичні устілки можна відповісти після вивчення матеріалу, з якого вони виготовлені. Для очищення поверхні від забруднень використовують м'які щіточки або ганчірочки і мильну воду. При догляді за виробами з натурального матеріал варто забути про застосування відбілювача і кондиціонера.

Чим протирати ортопедичні устілки, щоб позбутися від неприємного запаху? Джерелом неприємного запаху є бактерії. Устілки варто протирати медичним спиртом або спеціальними антибактеріальними засобами та провітрювати щодня.

 

 

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)