Чому дитяче ортопедичне взуття дорожча за звичайну
Чому дитяче ортопедичне взуття дорожча за звичайну

Щоб малюк був здоровий, батьки готові віддати будь-які засоби, але чомусь, коли стоїть дилема, чи потрібне ортопедичне взуття для дитини, у багатьох виникає питання - а за що ми, власне, платимо такі гроші? Проста відповідь - що Ви платите за якість, не дає повного розуміння, тому слід розібратися, чи дійсно воно коштує так багато, як здається з першого погляду і чому дитяче ортопедичне взуття така дороге?

 

Як створюється дитяче ортопедичне взуття

Чому дитяче ортопедичне взуття дорожча за звичайну, зображення - 1Вартість ортопедичного взуття для дітей включає в себе витрати на матеріали, виробничий процес, інші етапи і роботи. Розглянемо їх докладніше:

  • Висококваліфіковані фахівці працюють над розробкою ортопедичних колодок, моделюванням, складанням заготовки, затягуванням готового взуття;
  • Консультація досвідчених лікарів-ортопедів при конструюванні нових моделей;
  • Застосування останніх технологій, беручи до уваги наукові дослідження в області ортопедії при створенні виробів;
  • Виготовлення на найсучаснішому обладнанні;
  • Проходження необхідних систем контролю якості на всіх етапах виробництва;
  • Лабораторні дослідження для отримання сертифікатів відповідності медичним нормам, стандартам.

Щоб зрозуміти, чому дитяче ортопедичне взуття дорожче, досить взяти його в руки і побачити різницю з більшістю звичайних моделей. Для верху використовуються повітропроникні натуральні матеріали (шкіра, замша і ін.), Відсутні грубі шви, здатні викликати натирання. Устілка з ортоеффектом вбирає зайву вологу, не залишаючись вологою, має гігієнічне покриття, що перешкоджає розмноженню грибків, бактерій. Особливий матеріал підошви, що не стирається, забезпечує хороше зчеплення з землею і перешкоджає ковзанню, а також безпечна, міцна і зручна фурнітура. Варто зазначити, що скільки коштує дитяче ортопедичне взуття, за таку ж ціну пропонуються звичайні черевички широко розрекламованих брендів, тому кожен батько сам вирішує - який вибір зробити.

Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)