Що таке іригатори?

На сьогоднішній день стоматологія зробила крок далеко вперед у своєму вмінні повертати зубам здоров'я і красу. Зуби, які раніше мали бути видалені, сьогодні підлягають збереженню завдяки сучасним технологіям.
На місце відсутніх зубів приходять імпланти, замість знімних протезів. Здорові зуби - це не тільки питання охайного зовнішнього вигляду, але і рівня якості життя. Важко сприймати людину, з недоглянутими зубами і неприємним запахом з рота, успішним. Доведено, що одного лише використання пасти і зубної щітки не достатньо для якісної гігієни порожнини рота. Якщо ви хочете результативно доглядати за Вашими зубами і яснами необхідно також регулярне застосування засобів для интердентальной (міжзубний) гігієни. Як би ретельно Ви не намагалися очистити проміжки між зубами - там все одно залишаються ділянки недоступні навіть самим дорогим і сучасним зубним щіткам. Ще, як правило, залишаються обділеними увагою внутрішня сторона зубів і далекі зуби, оскільки чистити їх ретельно і довго, як радять стоматологи, важко. Ось і виходить, що ефективно ми чистимо тільки легкодоступні частини ротової порожнини, а недоступні ділянки, що становлять більшу частину рота, систематично залишаються неочищеними. Це тягне за собою не тільки утворення нальоту та зміни кольору емалі, але і більш серйозні проблеми. Для догляду за важкодоступними ділянками існує безліч засобів і пристосувань. Одним з них є іригатори. У мережі магазинів "Ваше здоров'я" можна купити іригатори з доставкою по Україні.
Що таке іригатори?
Іригатор - ефективний засіб гігієни порожнини рота. Іригатор - це портативний прилад, здатний швидко і якісно прочистити міжзубні проміжки і пазухи ясен. Іригатор - це прилад, який призначений для гігієнічного догляду за порожниною рота. Дозволяє провести стандартну процедуру очищення зубів і ясен більш приємно і якісно.
Іригація порожнини рота (слизової оболонки, пародонту і зубів) здійснюється з допомогою постійного або пульсуючого струменя теплої води під тиском (2-10 атмосфер). Тиск струменя в іригаторах регулюється плавно, щоб кожен користувач підібрав для себе найбільш підходящий режим.
Насадка іригатора прицільно подає під тиском (від 0,7 до 4,8 бар) струмінь рідини, що наливається в резервуар. Струмінь може бути центрована (режим «струменя») або розпорошена (режим «душа»), постійна або пульсуючий. Під час роботи у режимі «струменя» під сильним тиском вимиваються залишки їжі і частково м'який наліт з поверхонь зубів, міжзубних проміжків, ясен, язика, слизової оболонки порожнини рота. Коли іригатор працює в режимі «душ» здійснюється масаж ясен, слизової оболонки та мови, за рахунок чого збільшується і нормалізується кровообіг. Таким чином, очищеними виявляються не тільки поверхні зубів, але і міжзубні проміжки, складки слизової оболонки, язик, досягається виражений освіжаючий ефект.
Як промывающей рідини використовується очищена вода або розчини, що володіють лікувальним і профілактичним дією. Як правило, використання звичайної води в ирригаторе недостатньо, оскільки вона не може знищити патогенну мікрофлору. Тоді як саме хвороботворні мікроорганізми і є джерелами захворювань пародонту, карієсу зубів, неприємного запаху з рота. В якості розчину для іригатора можливе використання різних рідин. Все залежить від потреб пацієнта - антисептичні та антибактеріальні при захворюваннях пародонту (причому різні, в залежності від того чи іншого типу мікроорганізмів, присутнього в парадонтальных кишенях), фтор - і кальцієвмісні розчини для профілактики карієсу, препарати для зниження чутливості зубів і реминерализующие емаль, дезодоруючі і т. д. При використанні лікувальних розчинів дію препарату і гідромасажу комбінується. При виборі розчину для іригатора обов'язково ознайомтеся з інструкцією, оскільки неправильне застосування може стати причиною поломки приладу. Лікувальні засоби для іригатора також необхідно обговорити з Вашим лікарем.
На сьогоднішній день на ринку представлені різні типи іригаторів. У нас на сайті Ви зможете з ними ознайомитися і придбати за доступними цінами!

Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)