Що краще ортопедичні устілки або ортопедичне взуття
Що краще ортопедичні устілки або ортопедичне взуття
Для правильного розвитку опорно-рухової системи і формування анатомічно правильних склепінь стопи дитина з самого першого кроку повинен носити взуття з

Що краще ортопедичні устілки або ортопедичне взуття, зображення - 1

ортопедичними властивостями. Альтернативою взуття можуть стати спеціальні ортопедичні устілки. Що краще для дитини ортопедичні устілки або взуття найкраще визначить фахівець.

Ортопедична устілка

Устілка забезпечує хорошу амортизацію і зменшує ударне навантаження на хребет. Вона може виготовлятися із спеціального гелю, силікону, спіненої гуми, поліуретану. Коригувальні жорсткі устілки виготовляються з графіту, пластика з додатковими елементами жорсткості.
Для фіксації п'яти в устілці передбачено поглиблення і бортики по периметру, завдяки чому нога знаходиться в стабільному стані, не ковзає, чи не підвертається.
Що краще ортопедичне взуття або устілка при плоскостопості можна сказати однозначно. У взутті присутні додаткові елементи для захисту стопи від формування різних патологій - високий жорсткий задник, каблук Томаса з невеликими відмінностями по висоті в різних точках, міцні застібки-фіксатори. Тому в момент формування у дитини склепінь стопи кращим рішенням буде взуття з ортопедичними властивостями. Якщо черевиків кілька пар, то варто купити ортопедичні устілки і вкласти їх в кожну пару, в тому числі і в домашні туфлі.
У деяких, особливо складних випадках, ортопед може рекомендувати додаткове використання устілки при носінні взуття з ортопедичними властивостями, в яких вже присутній супінатор.
Спеціальні ортопедичні устілки можна виготовити на замовлення, тому вони повністю відповідають будові стопи. Вони можуть бути виготовлені з різних матеріалів і мати додаткові влагопоглощающие вставки.
Що краще купити ортопедичні устілки або взуття повинні вирішувати батьки дитини. Однак слід пам'ятати, що малюк з самого першого кроку повинен носити тільки правильне взуття, щоб уникнути патологій при формуванні стопи і всієї опорно-рухової системи.
 
 
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)