Користь вітамінів і БАДів - міф чи реальність?
Користь вітамінів і БАДів - міф чи реальність?
Згідно з дослідженнями та заявами американських, японських та інших світових вчених, 75-80% всіх захворювань пов'язано з дефіцитом біологічно значущих елементів (нутрієнтів) в харчуванні сучасної людини. Заповнити їх недолік в організмі дозволяють БАДи та вітаміни. Деякі недобросовісні або просто необізнані розповсюджувачі стверджують, що такі кошти є, мало не панацеєю від усіх хвороб і здатні вилікувати хронічні недуги, що, звичайно ж - міф. БАДи - це не ліки! На відміну від хімічних препаратів, їх дія спрямована не на боротьбу з наслідком захворювання, а на попередження його виникнення.
 
Відгуки людей і спостереження лікарів підтверджують, що вітамінні комплекси і біодобавки - ефективні допоміжні засоби боротьби з різними недугами і їх профілактики. Вони заповнюють брак необхідних речовин, без яких організм піддається різним хворобам. Незбалансоване харчування, низькоякісні продукти, несприятлива екологія, вірусні інфекції - все це викликає зниження опірності організму, тому йому потрібно підживлення, якою здатні стати вітаміни і БАДи Доппельгерц, створені на основі натуральних компонентів.
 
Різновиди БАДів і їх призначення
 
Розрізняють два основних типи біологічних добавок: Користь вітамінів і БАДів - міф чи реальність?, зображення - 1
- парафармацевтики служать в якості профілактики та допоміжної терапії різних захворювань, тобто мають спрямовану дію;
- нутрицевтики покликані поповнити запас вітамінів, амінокислот, біологічно значущих елементів і інших речовин, потрібних для нормальної життєдіяльності.
 
Сьогодні такий поділ, швидше за умовність, оскільки більшість якісних БАДів - комплексні засоби, що виконують одночасно функції нутрицевтиков і парафармацевтіков.Правільно підібраний комплекс вітамінів Доппельгерц здатний надати наступні ефекти:
 
• Знизити ризик вірусних інфекцій, а також спадкових і, викликаних іншими факторами, захворювань, таких як: катаракта, ракові пухлини, серцево-судинні проблеми та ін.
• Посилити захисні сили, знизити вплив негативних факторів на організм;
• Уповільнити розвиток хронічних хвороб (суглобів, кісткових, м'язових тканин і ін.);
• Швидше відновити організм після різних хвороб;
• Підвищити життєвий тонус і ін.
 
Важлива інформація про БАДи
 
Неправильно говорити, що БАДи і вітамінні комплекси підходять для всіх, хоча їх висока безпека забезпечується за рахунок натуральної основи. Однак, як і будь-які, продукти натурального походження вони протипоказані в певних випадках. Оскільки БАДи - додаток до харчового раціону, в залежності від складу, вони іноді не рекомендуються вагітним і годуючим жінкам, при деяких хронічних захворюваннях або індивідуальної нестерпності. Тому то що БАДи не мають ніяких протипоказань - це міф.
 
Протягом останніх десятиліть вченими вивчався вплив на організм різних біологічно активних компонентів. Їх ефективність, при правильно підібраному комплексі і дозуванні - доведена. Звичайно, вони не в змозі замінити правильне повноцінне харчування, але є дієвим доповненням до нього. Фахівці, які вивчають причини різних захворювань через дефіцит в раціоні вітамінів і мінералів, стверджують, що прийом БАДів для зниження ймовірності їх розвитку - реальність!
 
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)