Чим небезпечний артроз
Чим небезпечний артроз
Артроз - це хвороба суглобів дистрофічного характеру, в результаті якої відбувається повільне і хворобливе руйнування внутрішньосуглобового хряща.
Небезпека артрозу полягає в тому, що якщо вчасно не почати його лікувати, може відбутися повне руйнування і деформація суглоба, порушення біомеханіки суглобів хребта і виникнення гриж. В результаті порушується рухова здатність, людина може стати інвалідом і опинитися в інвалідному візку, повністю втративши здатність ходити.
Перші симптоми артрозу повинні стати причиною звернення до лікаря, який призначить необхідні дослідження і комплекс терапевтичних заходів для лікування.
 

Звернутися до лікаря треба при виникненні таких симптомів: Чим небезпечний артроз, зображення - 1

- Хворобливі відчуття при будь-якому русі, які повністю зникають в період спокою, наприклад під час сну. Біль локалізується в хворому суглобі;
- Порушення м'якості і плавності обертання кісток в суглобі, що супроводжуються характерним хрускотом;
- Зменшення рухливість суглоба;
- Деформація суглоба.
 
Адекватне лікування артрозу, до складу якого входить лікарська терапія, фізпроцедури і використання спеціальних еластичних фіксуючих бандажів, може призначити тільки фахівець.

Основні види наколінників:

• Наколінники з еластичної тканини, неопрену, еластану, поліестеру в різній комбінації з додаванням бавовни або вовни. Забезпечують часткову фіксацію і обігрів хворого суглоба. Часткове обмеження рухливості, дозволяє продовжувати працювати і займатися спортом;
• Напівжорсткі фіксатори, які посилюються жорсткими вставками і застібками типу «Velcro», забезпечують стабілізацію суглоба, обмежуючи рухливість лише частково;
• Жорсткі фіксатори (Тутори) забезпечують повну нерухомість суглоба.
 
Купити бандаж для колінного суглоба можна в салонах або на сайті мережі «Ортокомфорт», де є вироби різного ступеня фіксації від вітчизняних і зарубіжних виробників.
 
 
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)