ТОП-5 моделей небулайзерів для дітей
ТОП-5 моделей небулайзерів для дітей
Осінньо-зимовий період - це час масових вірусних і простудних захворювань, першими жертвами яких стають діти. Найбільш простий, швидкий і ефективний профілактично-лікувальний метод боротьби з ними - використання інгалятора. Перш ніж визначитися з вибором приладу для дитини, батьки питають у друзів і шукають відповіді в інтернеті на питання - який небулайзер краще? Хоча така терапія безболісна, але маленькому непосиді важко навіть 10 хвилин всидіти на місці, тому обов'язковий критерій - висока швидкість процедури. Виробники подбали про те, щоб процес став не таким нудним і надали дитячим моделям веселий дизайн, прикрасивши інгалятори яскравими картинками або оснастивши насадками у вигляді кумедних звіряток. Якщо раніше покупцям пропонувалися лише моделі іноземних брендів, то сьогодні конкурентоспроможними стали небулайзери Ulaizer.
 
Який інгалятор краще?
Які критерії враховували при виборі
1 місце - Comp Air C28 Plus
2 місце - LD-212C
3 місце - Comp Air C 801
4 місце - BD 5008
5 місце - Ulaizer Home
 

Який інгалятор краще?

ТОП-5 моделей небулайзерів для дітей, зображення - 1
Один з найбільш зручних типів небулайзеров для немовлят і дітей старшого віку - компресорні. Це пояснюється широким спектром препаратів, які допустимо використовувати для процедур, оптимальним розміром частинок, ціною та іншими параметрами. Щоб покупцям було легше визначитися з вибором, на підставі думок лікарів і відгуків користувачів склали рейтинг інгаляторів. У ТОП-5 кращих моделей увійшли:
• Comp Air C28 Plus Omron;
• LD-212C Little Doctor;
• Comp Air C 801 Omron;
• BD 5008 Longevita;
• Home Ulaizer.

Дані моделі стали перемогли за наступними критеріями:

- зручність проведення процедури;
- надійність і довговічність;
- розмір частин;
- швидкість розпилення;
- рівень шуму;
- дизайн;
- комплектація;
- співвідношення ціна якість;
- частота поломок і сервісне обслуговування.
На вартість впливає популярність бренду, використання інноваційних технологій, функціональні особливості, регулювання розміру аерозольних часток, наявність системи охолодження і інші особливості моделі.

1 місце - Comp Air C28 Plus

Лідер продажів - модель Comp Air C28 Plus японської компанії Omron. Даний універсальний компресорний апарат підходить для сімейного та професійного застосування. Він відрізняється потужним компресором, забезпечує високу продуктивність і вироблення дрібнодисперсного аерозолю. VVT - технологія віртуальних клапанів роблять витрата препарату економним, а інгаляція відбувається в режимі звичайного дихання. Створюваний компресором, повітряний потік дозволяє проводити терапію маленьким дітям і ослабленим людям похилого віку. Середній розмір розпилюються аерозольних часток - 3 мкм. Для процедури підходять будь-які розчини, призначені спеціально для небулайзерної терапії. Вбудований вентилятор для охолодження компресора дає можливість без перерви робити інгаляції потоку людей, тому часто такий прилад купують для дитячих садків та багатодітних сімей. Комплектація з загубником, насадкою для носа, масками для дітей і дорослих, доступність аксесуарів у вільному продажі - додаткові переваги моделі. Термін гарантії - 3 роки.
ТОП-5 моделей небулайзерів для дітей, зображення - 2
2 місце - LD-212C
Дитячий інгалятор LD-212C виробництва Little Doctor Сінгапур відрізняється яскравим дизайном з дитячим малюнком, тому так подобається малюкам. Як і інші небулайзери LD, прилад має найбільш широку комплектацію серед аналогів. Щоб препарат потрапив в потрібну область, аерозольні частинки повинні мати відповідний розмір, великі - осідають в носоглотці, дрібні - досягають бронхів і легенів. Перевага LD-212C - три розпилювача (відбійника), розбивають препарат на частки різних розмірів. Залежно від типу проблеми використовується розпилювач для нижніх, верхніх дихальних шляхів або універсальний. Регулювання частинок аерозолю уможливлює використовувати прилад, як при легкому риніті, так і при хронічному бронхіті та астмі. Завдяки тому, що активація відбувається вдихом, ліки витрачається економніше. Максимально допустимий час безперервної роботи інгалятора 20 хвилин, після чого потрібно мінімум 30 хвилинну перерву. Але для інгаляцій в домашніх умовах такий режим роботи прийнятний, оскільки дозволяє зробити інгаляцію 2-3 людям поспіль.
3 місце - Comp Air C 801
Оптимальне співвідношення ціни і якості - модель Omron Comp Air C 801 . Багатьох малюків лякає шум компресора, у випадку з даними апаратом цього не відбувається. Знижений рівень шуму дозволяє робити інгаляції навіть сплячого дитині. Крім того, на відміну від більшості громіздких компресорних моделей, він компактний, тому можна брати з собою в подорожі. Висока продуктивність, малий залишковий об'єм розчину - відмінні характеристики моделі. Мелкодісперсний розчин - всього 3 мкм забезпечує ефективний вплив на середні і нижні відділи дихальних шляхів. При цьому він показаний і для лікування інфекційних, простудних захворювань верхніх дихальних шляхів. Він використовується при риніті, ларингіті, бронхіті, пневмонії, алергіях різного походження та інших недугах. Як результат - дихальні шляхи зволожуються, полегшується висновок мокротиння і поліпшується загальний стан. Режим роботи пристрою - переривчастий, інгаляція - 20 хвилин і потім 40 хвилин - перерва для охолодження компресора Прилад комплектується дитячої, дорослої масками, носової канюлей, загубником і сумочкою для зберігання. Гарантійний термін 3 роки. ТОП-5 моделей небулайзерів для дітей, зображення - 3
4 місце - BD 5008
Дитячий оригінальний прилад Longevita BD 5008 (Англія) у вигляді сонечка припаде до душі будь-якій дитині. Інгаляції з допомогою такого приладу стануть забавною грою. Недорога, ефективна, надійна і компактна модель затребувана серед покупців і прекрасно зарекомендувала себе. Висока швидкість розпилення робить процедуру максимально швидкої і малюкові не доведеться довго сидіти на місці. Місткість резервуару для розчину 2-10 мл (min-max). При відкритому клапані швидкість розпилення - 0,25 мл / хв і середній аеродинамічний розмір аерозольних часток - 1,30мкм, при закритому клапані - швидкість 0,20 мл / хв з частинками, розміром 1,15 мкм. Демократична вартість, веселий дизайн і надійність поставили даний прилад на 4 місце в ТОП-5 кращих моделей.
5 місце - Ulaizer Home
У п'ятірку кращих моделей потрапив інгалятор Ulaizer Home, який привозить в Україну українська корпорація "Юрія-Фарм". Це прилад для всієї родини швидко завоював популярність серед покупців і отримав схвальні відгуки докторів. Це пояснюється доведеною медичної ефективністю, простотою експлуатації, доступністю супутніх аксесуарів, низькою вартістю. Якість підтверджена сертифікатом ISO 9001-2001. Небулайзер підходить для проведення процедури маленьким дітям, оскільки для інгаляції не потрібно дихати з певною частотою, роблячи глибокі вдихи, що проблематично для малюка. Досить надіти маску і все відбувається в природному режимі. Серед позитивних характеристик варто відзначити сучасний дизайн, мінімальну втрату ліків, комплект необхідних аксесуарів і невисокий рівень шуму. Виробник дає гарантію 2 роки, але як свідчать відгуки користувачів, частота звернень в сервісні центри вкрай рідкісна, що говорить про надійність даної моделі.

 
 
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)