Як вибрати небулайзер
Як вибрати небулайзер
В період частих простудних захворювань, хорошим помічником стане небулайзер для проведення інгаляцій в ході комплексу лікувальних заходів.
Який небулайзер вибрати підкаже консультант салону «Ортокомфорт», який врахує, для кого потрібен апарат, де, як часто і з якими препаратами його будуть використовувати.

види небулайзерів

Щоб розуміти, як правильно вибрати небулайзер, треба знати які вони бувають:

Як вибрати небулайзер, зображення - 1

• Компресорний небулайзер, де для розщеплення частинок препарату використовується повітряний струмінь. Підійдуть для проведення інгаляцій у малюків і дорослих вдома;
• Ультразвуковий інгалятор, в якому частинки розщеплюються під дією високочастотних коливань звуку. Зручні в процесі лікування застуд у малюків, завдяки низькому шумового рівню. Портативний інгалятор можна укласти в багаж і взяти з собою в подорож або на прогулянці;
• Меш-інгалятор, де для розщеплення частинок використовується спеціальна вібруюча меш-сітка.

Критерії вибору інгалятора

Щоб відповісти на питання, як вибрати інгалятор небулайзер, треба врахувати не тільки характер захворювання, а й основні технічні характеристики приладу, а також принцип його роботи.
Коли треба визначитися, який вибрати інгалятор, треба враховувати які препарати будуть використовуватися.
В ультразвуковому інгалятори не розпорошувати антигістамінні, гормональні протизапальні препарати.
У компресорному небулайзере використовуються практично всі лікарські речовини для профілактики і лікування хвороб дихальних органів.
При використанні дорогих препаратів, краще придбати модель, де дозування ліків активується вдихом, що дозволить мінімізувати залишковий обсяг препарату.
Як вибрати небулайзер для дитини, найкраще підкаже консультант магазину «Ортосалон», який врахує вік малюка, використовувані препарати і можливість використання приладу також і для дорослих членів сім'ї.

Купівля інгалятора

Купувати інгалятор краще в аптеках або спецмагазинах медичної техніки, де покупцеві підкажуть як вибрати небулайзер , як користуватися, які препарати використовувати.
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)