Гелі, мазі, бальзами - високі технології на варті вашого здоров'я!
Гелі, мазі, бальзами - високі технології на варті вашого здоров'я!
Для полегшення станів при різних захворюваннях, підтримки здоров'я шкіри, лікування хребтів і суглобів виробники розробляють все нові засоби на основі натуральних компонентів. Вітчизняні та зарубіжні фармацевтичні і косметичні компанії, розуміючи наскільки різноманітні цілющі ефекти роблять речовини природного рослинного походження, використовують їх у своїй рецептурі. Їх поєднання з сучасними інноваційними технологіями дає неперевершений ефект. Гелі, мазі, порошки, бальзами довели свою ефективність у боротьбі з зовнішніми шкірними проблемами і внутрішніми захворюваннями суглобів, хребта і інших органів і тканин.
 

Лікувальні засоби та їх компоненти

1. Препарати для допомоги при артритах, артрозах і міжхребцевих грижах.

 
• Крем на основі латексу папайї «Карипаин Ультра» російської компанії " АС-КОМ використовується для лікування захворювань хребта і суглобів. Його цілюща дія виявляється завдяки папаину – рослинного ферменту, що сприяє руйнуванню некротичних вузлів у хрящовій тканині та усуває вогнища запалення. Хондроїтину сульфат, який входить до складу крему, бере участь в регенерації, побудові хрящової і кісткової тканини. Він знижує ризик втрати кальцію, уповільнює розвиток остеоартрозу. Гіалуронова кислота покращує пружність хряща, відновлюючи амортизаційні властивості. Екстракт босвелії, посилює мікроциркуляцію крові, прискорюючи надходження до уражених ділянок, зменшує набряки і біль.
• «Карипаин Плюс» - ліофілізований порошок з латексу папайї з бромелайн – комплексом рослинних ферментів, що виділяються з соку ананаса. Він зменшує запалення і набряклість в хрящах при травмуванні, прискорює регенерацію після травм. Коллагеназа сприяє розсмоктуванню келоїдних рубців і допомагає зберігати функції суглобів.
• «Карипаин» - сухий бальзам з ферментами природного походження, як і в попередніх випадках ефективний при остеохондрозі, міжхребцевої грижі, запаленнях суглобів, суглобових контрактурах, протрузії та дискогенном радикуліті. Його використовують в якості додаткового засобу при сеансах електрофорезу.Гелі, мазі, бальзами - високі технології на варті вашого здоров'я!, зображення - 1
• Гиалгель з інноваційною формулою, завдяки якій його натуральні компоненти швидко проникають в запалену область. Входить до складу високомолекулярний гіалуронат натрію допомагає регенерації клітин кісткової тканини, має антиоксидантну властивість. Екстракт босвелії - відновлює пошкоджені судини і бореться із запаленнями, а хондроїтину сульфат – бере активну участь у синтезі сполучних тканин.
 

2. Засоби для шкіри.

 
Ферменкол і Элактин - інноваційні кошти з унікальною трансдермальною формулою Nanotrop SA призначені для боротьби з розтяжками. За ефективністю вони не поступаються лазерним процедур.
• Гель Ферменкол S допомагає в руйнуванні шкірних деформованих волокон (розтяжок). Nanotrop SA сприяє проникненню компонентів у глибокі шари епідермісу. Комплекс коллагенолитических ферментів готує шкіру до синтезу нових елементів.
• Гель Эллактин - відновлює каркас шкіри. З допомогою Nanotrop SA підвищується проникність рогового, епідермального шару, а активні сполуки проникають в глибину розтяжок. Під впливом гіалуронової низькомолекулярної кислоти формується плівка, що захищає від шкідливих впливів зовнішніх факторів, зволожує і розгладжує зморшки, розтяжки і інші нервовості шкіри. Екстракт морських червоних водоростей – карагенан, що містить комплекс мікроелементів, допомагає регенерації шкіри.
Всі засоби для відновлення, зміцнення і лікування тканин і шкіри, представлені в салонах «Ортокомфорт», апробовані і мають всі необхідні сертифікати якості.
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)