Боремося з целюлітом: антицелюлітні легінси
Боремося з целюлітом: антицелюлітні легінси
Основна функція антицелюлітних легінсів – допомогти жінці схуднути, а також позбавитися від «апельсинової кірки». Як стверджують виробники, ці вироби дозволять привести свою фігуру в норму, не прикладаючи при цьому особливого туди. Але чи так це насправді? Частково, це правда, але не слід забувати про такі прості правила, як правильне харчування, регулярні заняття спортом. Це не означає, що необхідно до знемоги тренуватися в тренажерному залі, достатньо просто робити комплекс вправ. Іншими словами антицелюлітні легінси – прекрасне допоміжний засіб, що дозволяє зрадити стрункість тіла, витративши мінімум часу і трохи зусиль.

Чим відрізняються антицелюлітні легінси від аналогів?

На відміну від інших антицелюлітних виробів, легінси мають довжину до щиколотки, що, в свою чергу, забезпечує ефект по всій довжині ноги. Унікальні властивості тканини дозволяють створити лімфодренажну, масажну дію у проблемних целюлітних зонах, що сприяють розщепленню жирів, завдяки природним рухам тіла. Їх можна надягати, коли ви займаєтеся спортом, а деякі носять їх взимку під штани. Антицелюлітні легінси будуть підтримувати м'язи в тонусі і створять стрункий силует. За численними відгуками покупців досить ефективними є моделі Fuseaux Classic, а також Fuseaux Extra (з завищеною талією).

Принцип дії антицелюлітних легінсів

Механізм дії полягає в микромассаже, створюваному під час активних рухів комірчастою микротканью. Результатом цього є гарне постачання шкіри киснем, поживними речовинами, поліпшення кровообігу, виведення токсинів, зменшення жирових відкладень. Все це дозволяє поступово позбутися від проявів целюліту, від неестетичних горбків на шкірі і зробити її гладкою і шовковистою. Для досягнення швидкого результату, перед надяганням легінсів, можна нанести антицелюлітний засіб. Активні компоненти крему в сукупності з правильним розподілом тиску вироби і заняттями спорту дадуть Вам максимальний ефект.

Як правильно вибрати виріб?

 
• Купувати тільки в спеціалізованих торгових точках, ні в якому разі на ринку та інших сумнівних місцях, оскільки у кращому випадку ви не отримаєте ніякого ефекту, а в гіршому – матимете проблеми зі здоров'ям.
• Якість виробу. Як не банально, але це визначається ціною, оскільки для виготовлення таких виробів використовуються високоякісні тканини і застосовуються спеціальні технології і обладнання.
• Розмір. Такі вироби краще купувати в магазині (якщо є така можливість) ніж замовляти через інтернет, оскільки важливо приміряти і переконатися, що легінси ідеально облягають фігуру. Якщо вибрати дуже маленький розмір, тканини тіла будуть сильно здавлюватися і целюліт може посилитися. Якщо розмір великий потрібний ефект досягнуто не буде.
Лідери продажу
Коментарі




Залишити коментар

Ваше ім'я:

Ваше повідомлення:

Ваш E-mail (не публікується)